Bu hafta sürpriz yapması beklenen 5 meme coin…

2022 onlar içinde iyi gitmiyor: En iyi meme tokenları yokları oynuyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2021 yılında en çok onlar konuşuldu. Piyasada Bitcoin’den daha çok konuşuldu. Lider kripto para, yeni ATH yaparken en iyi meme tokenları uçuşa geçti. Ancak tüm bunlar geçtiğimiz sene gerçekleşti. Pek çok meme coin geçtiğimiz yılı aratır oldu. O eski hallerinden hiç haber olmayan tokenlar adeta yokları oynuyor.

2021 kripto boğasının en büyük özelliği meme tokenlar oldu. Boğa sezonunu en iyi meme tokenları bizzat yaşadı. Bu yıl ise ivme kazanamadığını gördük. Toplam kripto değerlemesi son günde %3.44 arttı. Metaverse ve oyun kategorisi belirteçleri de yeterli bir büyüme kaydetmeyi başardı. Ancak meme coinler performans olarak fazla bekleneni veremedi.

En iyi meme tokenları, sessizliğe büründü

Meme kripto tokenlerinin değerlemesi son 24 saat içinde %0,3 arttı. Şu anda 17,8 milyar dolar seviyesinde bulunuyor. Ancak toplam 24 saatlik işlem hacmi %17,6 gibi büyük bir düşüşle 988 milyon dolara düştü. Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) gibi en ünlü meme paraları, ayı piyasasının ortasında cazibesini kaybediyor gibi.

En büyük köpek temalı meme tokenı DOGE, 2022’nin başından bu yana neredeyse %40 düştü. Tüm zamanların en yüksek (ATH) fiyatı olan 0,73$’dan %88 düşüşle 0,086 $’lık bir ortalama fiyatla işlem görüyor. Bununla birlikte, hala toplam piyasa değerini 10 milyar doların üzerinde tutmayı başardı.

Uzmanlar SHIB’yi satmayı öneriyor

2021’in ikinci en büyük meme tokenı ve en çok aranan kriptosu olan Shiba Inu da son 3 ayda %57’nin üzerinde düşüş yaşadı. SHIB ekibi, tokenın faydasını artırmak için birden fazla proje duyurdu. Ancak, bu projeler yine de yükselişe yakıt sağlayamadı. Son olarak Finder uzmanlarının Shiba için satış raporu vermesi kafaları karıştırdı.

En büyük meme coinlerin ardından Dogelon Mars, Floki Inu, Baby Doge, Akita Inu gibi pek çok varlık zirveden sonra çok büyük kayıplar gördü. En iyi meme tokenları yüzde 50’den fazla kayıp ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin