featured

2022 kripto sepeti: Hangi kripto para alınmalı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2022 kripto sepeti yapmak isteyenler ve alternatif varlık arayanlar buraya! 2022 yılında sepetinize ekleyebileceğiniz varlıkları sizler için derledik.

2022 hangi kripto para alınmalı? Sorusuna yanıt bulmak için potansiyele sahip yeni varlıklar takip edilebilir. Kripto sepeti oluşturmanın en büyük avantajı birbirinden bağımsız ilerlemesidir. Sepette yer alan her varlık velli bir artış gösterebilir. Bu da şansınızı daha çok artırır.

2022 kripto sepeti için 6 alternatif varlık

Bir sepet oluştururken altyapısında neler barındırdığına göz atmanız lazım. Şu an en popüler olan Hype NFT ve Metaverse desek yanlış sayılmaz. Peki 2022 kripto sepetinde hangi varlıklar olmalı? İşte cevabı…

Tamadoge (TAMA)

TAMA, ilk 2022 kripto sepeti için seçtiğimiz varlık. Tamadoge, yardımcı programın uygulanmasıyla kendisini farklılaştıran popüler bir meme coin’dir. Proje, kullanıcılara benzersiz, ilgi çekici ve ödüllendirici bir deneyim sunar. Bunun içim Metaverse ve NFT’lerden mekanik alan bir oyna-kazan sunar.

Tamadoge, oyuncuların NFT tabanlı bir evcil hayvanı eğitebilecekleri Tamaverse adlı bir meta veri dünyası hazırlamıştır. Her evcil hayvan 3D animasyonlu şekilde gelir. Hayvanlar yiyecek, kozmetik ve oyuncaklar sağlanarak yükseltilebilir. 

Battle Infinity (IBAT)

IBAT, P2E sektöründe dalga yaratmaya hazırlanan bir altcoin. Henüz yeni çıkmasına karşın ses getireceğe benziyor.Kripto para birimi, yatırımcılara hepsi bir arada bir P2E DeFi platformu sağlamak için DeFi, NFT’ler ve Metaverse’den öğeler topluyor.

Battle Infinity; IBAT Premier League (bir fantezi spor ligi), IBAT Battle Swap (bir DeFi değişimi), IBAT Battle Market (bir NFT pazar yeri), IBAT Battle Games (bir P2E oyun koleksiyonu), IBAT Battle Arena (bir Metaverse dünyası) ve IBAT Battle Stake (bir bahis platformu) gibi içeriklere sahip. Oldukça geniş kapsamlı bir projeyi bünyesinde barındırıyor.

Lucky Block (LBLOCK)

Kripto para birimi, her bütçeden yatırımcı için çok çeşitli NFT tabanlı yarışmaları düzenliyor. Lucky Block, Blockchain teknolojisini kullanarak, tasarrufların doğrudan oyunculara geri dönmesini sağlıyor. Ödüller, 1 milyon dolarlık Bitcoin’den lüks araçlara ve mülke kadar geniş bir kapsama sahip.

ApeCoin (APE)

2022 kripto sepeti için belki de en ısraracı varlığı Apecoin olarak sayabiliriz. Spot yapanların muhakkak düşünmesi gereken bir kripto para birimi. Bored Ape Yacht Club (BAYC) geliştiricisi Yuga Labs ile birlikte oluşturulan NFT varlığı.

Proje, BAYC ve ilgili koleksiyonları ile birlikte yer alıyor. Çeşitli Yuga Labs NFT’lerinin sahipleri ücretsiz olarak binlerce APE alıyor. Belirteçler, BAYC topluluğunun özel bölümlerine erişmek için kullanılabiliyor.

Clover Finance (CLV)

2022 yılında adından söz ettirecek bir diğer varlıkta CLV. Clover Finance (CLV), Polkadot blok zincirinin bir dalı. Polkadot gibi benzer bir amaca sahiptir. Birlikte çalışabilirliği daha kolay hale getiriyor.

Ağda oluşturulan dApp’ler ve web3 uygulamalarının uygulanması Polkadot’ta daha zordur. Ancak Clover, geliştiricilere zincirler arası uyumlu uygulamaları kolayca oluşturmak için gerekli araçları sunarak bunu değiştirmeyi amaçlıyor.

FTX Token (FTT)

2022 kripto sepeti için son varlığımız FTX Token. Bir kripto para borsasına ait olan varlık, bu sene içinde dikkatleri çekebildi. Çoğu borsanın zor zamanlar geçirdiği dönemde daha fazla işler yapabildi.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin