featured
Solana kabus gibi sinyaller veriyor

2021’in “süperstarı” kabus sinyali verdi: Elinizde varsa dikkat!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2021 yılının en dikkat çeken altcoinlerinden Solana, rekor kırdıktan sonra haftalık bazda düşüş yönlü bir MACD geçişi gerçekleştirdi. Bu da düşüş trendinin yoğunlaşmasına sebep oldu.

SOL için kritik seviye 166 dolar. Bu desteğe tutunamazsa yeni destek arayışına girebilir ve fiyat düşebilir. 187 dolarda da güçlü bir direnç görmekteyiz.

Teknik göstergeler

İşlem Hacmi: Mevcut düşüş trendi sırasında hacim sabit kaldı ve ayılar henüz tatmin olmuş görünmüyor.

RSI: Günlük RSI düşüyor ve şu anda da düşüş bölgesinde (50 puanın altında). Daha da düşmesi muhtemel görünüyor. Ancak aşırı alım koşullarına ulaşırsa boğaların geri sıçrayacağı yönünde bir umut da var.

MACD: Günlük zaman diliminde MACD, üç gün önce yukarı yönlü bir geçiş yaptı ancak bu şimdi tersine dönüyor gibi görünüyor. Haftalık MACD kesinlikle düşüşte ve muhtemelen en azından birkaç hafta daha böyle kalacak.

Mevcut hissiyat, göstergeler göz önüne alındığında aşağı yönde.

SOL’ün düzeltmesi büyük olasılıkla devam edecek. Olası bir geri dönüşten önce en az bir Elliot dalgası daha görebiliriz. 166 dolar desteği başarısız olursa, SOL’ün düşüş trendini tersine çevirmek için 146 dolar desteğine bel bağlaması gerekecek.

  • Temel Destek Seviyeleri: 166 ve 146 dolar
  • Temel Direnç Seviyesi: 187 dolar

Cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin