2021'in başında patlaması beklenen 5 kripto para birimi - Tanınmış trader açıkladı
2021'in başında patlaması beklenen 5 kripto para birimi - Tanınmış trader açıkladı

2021’in başında patlaması beklenen 5 kripto para birimi – Tanınmış trader açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Önde gelen kripto yatırımcısı ve trader Tyler Swope, 2021’in ilk çeyreğinde patlama gerçekleştireceğine inandığı beş kripto para birimini paylaştı.

2021’in başında patlaması beklenen 5 kripto para

1- Kusama (KSM)

Swope, Chico Crypto’nun yeni bölümünde 160.000 YouTube abonesine Polkadot (DOT) ekosistemine ve Polkadot parachain’ine bağlanan projeleri yakından takip ettiğini söyledi. Polkadot’un kanarya ağı Kusama (KSM) listenin başında yer alıyor. Ekipler, Polkadot’ta konuşlandırmaya hazırlık olarak protokollerinde yenilik yapmak veya deneyler yapmak için Kusama’nın ölçeklenebilir blok zinciri ağını kullanabiliyor.

Swope, Polkadot’un sınırlı sayıdaki parachain’inden yararlanmak isteyen projelerin hepsinin Kusama’dan geçmesi gerektiğini vurguluyor.

Parachain’ler yükseldiğinde, birkaç ayda bir yalnızca birkaç parachain yuvası açılabilir. Bunu hesaba katarsanız, parachain’lerin devreye girmesinden sonraki ilk yıl için, birkaç ayda bir yılda yalnızca en fazla 12 ve ilk aylardan sonra yalnızca iki ila üçe eşit olacaktır. Dolayısıyla, Kusama’dan parachain ile giden doğru yolu izleyenlerin bu müzayedeleri kazanmaya hazır olma olasılığı daha yüksek.

2- Robonomics Network (XRT)

Swope’un Robonomics Network (XRT) listesindeki ikinci altcoin. Kripto yatırımcısı, Robonomics’in bir Polkadot parachain yolunda hazırlık sürecinde teknik olarak en gelişmiş ekip olduğunu söylüyor.

Ek olarak Swope, Robonomics’in Kusama parachain’inin büyük bir vizyona sahip olduğunu vurguluyor.

3- Energy Web Chain (EWT)

Üçüncüsü, Swope’un Robonomics’e benzer olduğunu söylediği Energy Web Chain (EWT).

4- Sora Network (XOR)

Dördüncüsü, Swope’un merkez bankası dijital para birimlerini (CBDC’ler) dağıtmak için gereken altyapının oluşturulmasında sorumlu olduğunu söylediği Sora Network (XOR).

Sora Network’te süper iyimserim. Hatta parachain slot planlarıyla birlikte ayrıntılı bir Medium gönderisi bile yayımladılar.

5- Bifrost (BNC)

Swope, beş numaranın, önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde parachain için bir açık artırmaya katılacak olan Bifrost (BNC) olduğunu söylüyor.

Programın tamamına buradaki YouTube bağlantısından ulaşabilirsiniz.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin