Ünlü analist “zirve seviyeler görecekler” dediği altı altcoini açıkladı
Ünlü analist “zirve seviyeler görecekler” dediği altı altcoini açıkladı

2021’de yükseliş potansiyelini koruyan en ucuz 5 altcoin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para dünyasını çevreleyen sürekli artan heyecanla, BitBoy Crypto, bu hafta potansiyele sahip en ucuz beş altcoin hakkında ilginç bir video yayınladı. Dahası, BitBoy Crypto genellikle kripto ve bunun üzerinden nasıl para kazanılacağı ile ilgili videolaryla biliniyor.

Büyük kazanç potansiyeline taşıyan en iyi 5 altcoin

Aşağıda, büyük kazançlar sağlayabilecek beş altcoin bulunmaktadır. Bu kripto para birimleri asla Bitcoin ile aynı seviyelere ulaşmasa da, yine de potansiyele sahip en iyi altcoinlerden bazılarıdır.

VeChain (VET)

VeChain, ucuz altcoinler listesinde 1 numara. Ben, VET dışında tedarik zinciri izleme alanında daha güçlü bir proje olmadığını söyledi.

CoinGecko’ya göre, VET fiyatı yazım sırasında 0,092 dolar.

VET/USDT Fiyat Tablosu

2021'de yükseliş potansiyelini koruyan en ucuz 5 altcoin

Dahası, BitBoy Crypto, VET’in fiyatın çok düşük olduğu 2020 yazından bu yana yükseldiğini de sözlerine ekledi. Sonuç olarak, VET boğa rallisi için tüm kripto alanında en iyi potansiyele sahip ve yılın sonunda 2 dolara kadar yükselebileceği tahmininde bulunuyor.

Harmony (ONE)

Harmony, 2019’da Binance’de başlatılan projelerden biri. Üstelik topluluk bunu 1 $ bir token olarak adlandırıyor. Dahası, BitBoy Crypto, dolaşımdaki arzdaki 9 milyar dolarlık arzın aslında korkunç olmadığını da sözlerine ekledi.

CoinGecko’ya göre, yazı yazılırken ONE fiyatı 0,21 dolar.

ONE/USDT Fiyat Tablosu

2021'de yükseliş potansiyelini koruyan en ucuz 5 altcoin

ONE oldukça iyi bir niş içinde olan iyi bir proje. Ancak kripto, yakın gelecekte Ethereum’un ölçeklendirme sorunlarını çözmeyi hedefliyor. Ek olarak, ONE, güvenilir bir ETH köprüsü ile birlikte gelen bir parçalama protokolü.

Ayrıca, ONE geçen ay % 700 arttı. Bununla birlikte, kripto para birimi sert bir şekilde pompalandı ve daha yapılacak çok şey olabilir.

BitTorrent (BTT)

BitTorrent, çok fazla heyecanla başlatılan ancak asla gerçekleşmeyecek gibi görünen ilginç bir proje. Dahası, BitBoy Crypto, BTT’nin önceki 2019 tüm zamanların en yüksek seviyesini gölgede bıraktığını ve daha fazlasını aradığını açıkladı.

CoinGecko’ya göre, BTT fiyatı yazı yazılırken 0,0036 dolar.

BTT/USDT Fiyat Tablosu

2021'de yükseliş potansiyelini koruyan en ucuz 5 altcoin

Kullanıcıların dosya veya torrent paylaşmasını sağlayan kripto olmayan bir web sitesiydi. Temel olarak, kullanıcılar bir film veya müzik indirme gibi bir dosya isterse, BTT kullanıcılarının tümü dosyanın küçük parçalarına sahip olur ve her biri kullanıcılara kendi küçük bölümlerini gönderir. Tüm farklı dosya parçalarını aldığınızda, bunlar bir araya getirilerek kullanıcılara dosyaya tam erişim sağlanır.

2019’da Justin Sun, kripto projesi Tron’un BitTorrent’i satın alarak blockchain dünyasına girmesine yardımcı olacağını duyurdu. Bu, kripto tarihindeki en büyük alımlardan biriydi. Bu olay BTT’nin piyasa değeri ile birlikte fiyatını artırmasına neden oldu.

Holochain (HOT)

BitBoy Crypto’ya göre Holochain, blok zincirinin ötesinde düşünmeye cesaret eden birkaç projeden biri. Dahası, Holochain, blockchain fikrini alır ve onu genişleterek holochain’i blockchain’in sunduğu her şeyden daha hızlı ve merkezi olmayan hale getirir.

CoinGecko’ya göre, yazım sırasında HOT fiyatı 0,01 dolar.

HOT/USDT Fiyat Tablosu

2021'de yükseliş potansiyelini koruyan en ucuz 5 altcoin

Holochain kısa süre önce Elemental Chat adlı bir uygulamayı başlattı. Ancak Elemental Sohbet, Holochain için araç setinde yer alan Holochain ürünlerinden yalnızca biri.

Pundi X (NPXS)

Pundi, BitBoy Crypto’nun 2018’de kanalında yaptığı ilk para incelemelerinden biridir. Fiyat bugünlerde yaklaşık yarım kuruşla geliyor. Şimdi 2021’de oldukça canlandı.

CoinGecko’ya göre, NPXS fiyatı yazı yazılırken 0,0073 dolar.

NPXS/USDT Fiyat Tablosu

2021'de yükseliş potansiyelini koruyan en ucuz 5 altcoin

Yukarıdaki tabloya göre NPXS, 2018’den itibaren tüm zamanların en yüksek fiyatını hâlâ gölgede bırakamadı. Ancak, geri dönmek ve tüm zamanların en yüksek seviyesini kaydetmek için hala büyük bir desteğe ihtiyacı var. Ayrıca NPXS, insanların kriptolarını harcayabilmeleri için bir satış noktası platformu. Son zamanlarda, NPXS fiyatları, arzlarını azaltmak için bir token yakma duyurusu nedeniyle yükseldi.

Sonuç olarak, BitBoy Crypto Ben yakın tarihli bir videoda, Cardano’nun Ethereum’un yerini almak için harika bir şansa sahip olduğundan bahsetti. Trader’ın deyişine göre , ADA altcoin, 50 $ ‘a kadar yükselebilir.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!

Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin