Toplam kripto piyasası değeri 1,13 trilyon dolarla tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı
Toplam kripto piyasası değeri 1,13 trilyon dolarla tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı

2021’de sert yükselmesi beklenen 5 altcoin: Popüler trader açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler kripto para birimi traderı ve analisti Austin Arnold, 2021’de yükselmeye hazır olduğunu düşündüğü altcoin listesini açıkladı.

2021’de hangi altcoinlerin yükselmesi bekleniyor?

Altcoin Daily’nin son bölümünde Arnold, 294 bin abonesine deadmau5’in ilk değiştirilemez tokenının (NFT) 2021 için en iyi seçim olduğunu söyledi. Trader, önceki NFT’lerin Worldwide Asset eXchange’de (WAX) satıldığını açıkladı. Kendisi efsanevi DJ’in yeni token’ının da benzer başarıya ulaşacağını tahmin ediyor.

WAX’taki geçmiş NFT paketi satışları 9 dakika gibi kısa bir sürede tükendi ve müzik efsanesinin ilk NFT satışı için çok yüksek talep bekleniyor.

Analist: “CKB’den umutluyum.”

Arnold, ikinci sıradaki altcoinini Nervos Network (CKB) ve Cardano (ADA) arasında seçtiğini belirterek, akıllı sözleşme güvenliğini ele almak için projeler arasındaki yakın zamanda yapılan ortaklığa dikkat çekti.

https://twitter.com/NervosNetwork/status/1338865049952141313

Arnold, popüler merkezsiz finans projesi Uniswap‘ı (UNI) önümüzdeki yıl başarılı olacak bir sonraki en iyi altcoin olarak vurguladı. Geçen hafta 50 milyar doları geçen ticaret hacmine ek olarak, projenin merkezsiz borsalar (DEX) alanındaki genel hakimiyetine işaret etti.

Altcoin Daily sunucusu, en iyi seçimlerini Band Protocol (BAND), Yearn.Finance (YFI) ve Aave ile tamamladı.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin