AVAX neden yükseliyor? Amazon AVAX anlaşmasının perde arkası…

2021 yılı Mayıs çöküşünü tahmin eden analist, bu sefer BTC’nin boğa görüntüsünü çizdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin’in 2021 çöküşünü doğru bir şekilde tahmin eden kripto stratejisti, yeni öngörü paylaştı. BTC’nin yaklaşık bir hafta içinde %15’in üzerinde düzeltme yapmasına rağmen yükselişini sürdürüceğine inanıyor.

Piyasada Dave the Wave olarak bilinen takma adlı analist, takipçilerine lider para için önemli paylaşımlarda bulundu. Analist, Bitcoin’in ayı piyasasından çıkmak için yükselen bir üçgen oluştuğunu gösteriyor. Bu da 2018 dip seviyesini yansıtıyor gibi. Analist Dave the Wave,

“Fractal’ı gerçek bir (Fibonacci) ile ölçebilir veya sadece karşılaştırmalı açıyı kullanabilirsiniz. Makroda yükselişi sürdürürken bolca kıpırdama oluşabilir.”

BTC’nin yükselişi için analistten umut vari paylaşım

Kripto analistine göre, Bitcoin, geri çekilme sırasında önemli Fibonacci geri çekilme seviyelerine saygı duymaya devam ediyor. Analist,

“Şu anda son hareketin %50 geri çekilmesi. Ve makronun %38 oranında geri çekilmesi.”

Dave the Wave, BTC’nin hala yükselişte göründüğünü söylemekten çekinmiyor. Ancak diğer kripto analisti Smart Contracter aynı duyguyu paylaşmıyor. 

Bitcoin için 2018 ayı piyasası dibini doğru bir şekilde tahmin eden kripto stratejisti, BTC’nin yeni bir düşük döngüye gireceğine inanıyor. Smart Contracter, 

”Muhtemelen şu anda 17.000 doların altına yeni bir düşüş gelebilir. Bu gelene kadar herhangi bir BTC satın almakla ilgilenmiyorum.”

Bitcoin fiyatı ne kadar?

BTC hakkında tahminler gelirken bugün haftalık kapanış kritik. Son bir saat içinde yeşil alanda kalsa da 22 bin doların altında gezinmeye devam ediyor. Haftalık kayıp yüzde 13’ün üzerindeyken Ağustos’un son haftasında nasıl performans gösterceği merak ediliyor. BTC/USD paritesi şu an 21.500 seviyelerinde alıcı buluyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin