2020’nin ilk çeyreğiyle ilgili çarpıcı borsa verileri ortaya çıktı
2020’nin ilk çeyreğiyle ilgili çarpıcı borsa verileri ortaya çıktı

2020’nin ilk çeyreğiyle ilgili çarpıcı borsa verileri ortaya çıktı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

The Block, önde gelen 22 borsa arasında bir araştırma gerçekleştirdi. Araştırmaya göre bu borsalardaki Bitcoin ticaret hacimleri, 2020’nin ilk çeyreğinde önemli bir artış kaydetti.

Borsa hacimleri ilk çeyrekte yüzde 61 arttı

The Block’tan Steven Zheng tarafından yapılan araştırma, hacimlerin 2020’nin ilk çeyreğinde 154 milyar doların üzerine çıktığını ortaya koydu. Söz konusu hacim bir önceki çeyreğe göre %61 artış kaydetmiş oldu. 2019’un son çeyreğinde borsa hacimleri 96 milyar dolar olarak kaydedilmişti.

Bununla birlikte, Bitcoin fiyatı çeyreklik bazda sadece %4 arttı.

Günlük 2 milyar dolarlık işlem

Ticaret hacimlerindeki artışa rağmen, Bitcoin ağında işlem gören değer, 2020 yılının ilk çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre %11’lik bir artış kaydetti.

Ayrıca bu süre zarfında kullanıcılar 178 milyar dolarlık BTC işlemi gerçekleştirdi. Bu sayı günlük 1,98 milyar dolara tekabül ediyor.

theblockcrypto

Popüler analistten halving öncesi ve sonrası için bomba Bitcoin tahmini!


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin