6 Haziran Cardano ve Ethereum Classic analizi: ADA ve ETC'de son durum
6 Haziran Cardano ve Ethereum Classic analizi: ADA ve ETC'de son durum

2019 yılında neler olacak? Hangi altcoinler aramızda olmayacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2018 yılının Bitcoin ve altcoinler için ne kadar acımasız olduğunu düşünürsek, birçok insan çaresizlik belirtileri gösterdiklerini kabul ediyor. Gerçekten de tüm pazarlar daha da güçlenecek olsa da, şüphesiz bazı kayıplar da olacak.

2018’in ötesinde bakmak

Kripto para dünyasında bazı ilginç değişiklikler şekillenmeye başladı. Belki de 2018’in en büyük gelişmesi, XRP’nin Ethereum‘un piyasa değeri açısından nasıl üstesinden geldiği. Bazı insanlar bunun sadece piyasadaki düşüş eğilimi nedeniyle mümkün olduğunu savunuyorlar.

Bu argüman için söylenecek bir şey olsa da aynı zamanda bu önemli bir değişimin gerçekleştiğini de gösterir. Ripple‘ın XRP’si, Bitcoin ve diğer kripto paraların aksine gerçek bir kripto para birimi değil. Finansal sektöre çok iyi hizmet verebilen dijital bir varlık. Her şeyden önce, bankalar yeniliğe ve gelişmeye ihtiyaç duyarlar. Bitcoin ya da Etherum ile bunu yapmazlar.

2019 yılında ilginç şeyler olabilir

Bu nedenle, kendi başına XRP için parlak bir gelecek olacağını düşünmek güvenli görünüyor. Bitcoin veya Ethereum’un önümüzdeki yıllarda ne yaptığına bakılmaksızın, bu bile inanılmaz derecede başarılı olabilir. Ancak bu kripto para birimleri için XRP’nin potansiyel başarısı, onlara herhangi bir iyilik yapmaz. Her iki projenin de kendi inovasyonları üzerinde çalışması gerekecek.

Neyse ki, önümüzde bazı ilginç şeyler var gibi görünüyor. Bitcoin, proje ölçeğini sınırlamaların ötesine taşımak ve anında ve ucuz işlemleri tanıtmak için tasarlanan Lightning Network’ü alacak. Bu aşamada mükemmel olmaktan çok uzak. Öte yandan Ethereum, ana ölçek büyütme oranını, projenin herhangi bir şekilde rekabetçi olmak istemesi durumunda gerekli olan bir şeyi alacak.

İşte bugünün kaçırılmaması gereken flaş kripto para haberleri

Hangi altcoinler geride kalacak?

Bununla birlikte, altcoinlerin geri kalanı için, işler biraz daha belirsiz görünüyor. Monero, Bulletproofs ile büyük bir yükselişe geçti ve Dash’ın Nano’nun yanında Venezuela’da çekiş gücü kazandığını görüyor. Litecoin ve Dogecoin her zaman gündemde olacak. Bitcoin Cash ilk doğum gününü kutladı, ancak Kasım ayının ortalarında ağ yükseltmesinden bu yana çok fazla “clout” kaybetti. Bitcoin SV hala kendini kanıtlamak için her şeye sahip.

Stellar‘ın Lumens’i her zaman XRP’ye benzer bir yol izleyecek ancak bu beklenen bir durum. Diğer her kripto para, başarılı olmak için diş ve çivi ile savaşmak zorunda kalacak. TRON’un Sanal Makinesi, her şeyi yapılabileceğini gösteriyor ve EOS hala pek çok şeyi doğru yapıyor. Bununla birlikte, diğer her şey şu anda tartışmaya açık. Borsa tokenleri ve stablecoin’ler dışında, projelerin %90’ı için kullanım sayısı şu anda hala belirsi.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin