BTC, ETH, XRP Fiyat Tahmini: Düzeltme kesildi, peki bitti mi?
BTC, ETH, XRP Fiyat Tahmini: Düzeltme kesildi, peki bitti mi?

2019 kripto para ve Blockchain sektörü için 8 tahmin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Birçok insan genel olarak Blockchain dapps, Bitcoin ve kripto para birimlerinin aramızda her zaman kalmaya devam edeceğine inanıyor. Kripto para ve Blockchain teknolojisi bu insanlar yarı yolda bırakmayacak gibi görünüyor.

İşte 2019 kripto para ve Blockchain  trendleri için tahminler

Dokuz yıl önce, yalnızca birkaç kişinin anladığı karmaşık bir dijital para birimi kavramı olarak başlayan şey, şimdi tam teşekküllü bir iş haline geldi. Dünyanın her yerindeki Bitcoin tüccarları ve yatırımcıları, kripto borsalarına doğru çekilmekte ve her zaman daha fazla para kazanmanın ek yollarını aramakta.

Fiyatlar neredeyse günlük bazda değişmeye devam etse de kripto piyasası toplam değerde istikrarlı bir şekilde artıyor. Aralık 2017’de Bitcoin fiyatı hızla düşerek 2018’e geldi. Ancak yatırımcıların büyük çoğunluğu hala iyimser ve geleceğe bakışlarını sürdürüyor. Bu, kripto dünyasına güç veren blok zincirleme teknolojisinden kaynaklanıyor. Bir Bitcoin trader’ı ya da bir Blockchain tutkunu olun, burada 2019 için bu teknolojinin neyle ilgili olduğunu daha iyi anlamanıza yardımcı olacak en iyi Blockchain tahminlerini derledik.

2019 kripto para ve Blockchain sektörü için 8 tahmin

1. Blockchain İnternet Of  Things ile buluşacak

International Data Corporation tarafından hazırlanan bir rapora göre, birçok IoT şirketi ürünlerinde Blockchain teknolojisini kullanacak. ID, IoT dağıtımlarının %20’sinin 2019 tarafından yüklenen Blockchain hizmetlerine sahip olacağını tahmin ediyor. Blockchain teknolojisinin yardımıyla, hizmetlerin iyileştirilmesi ve böylece satışların artırılması hedefleniyor.

Aslında, bu niş içinde zaten dijital girişimlere sahibiz ve sektörün yalnızca 2019’da büyümesini bekleyebiliriz. Neden Blockchain? Çünkü, IoT cihazları arasında iletişim için güvenli bir çerçeve sağlayan dağıtık ve merkezi olmayan bir sisteme dayanıyor. Aralarında otomatik veri alışverişi sağlar ve siber saldırılara ve diğer siber sorunlara karşı da yüksek direnç gösterir.

2019 kripto para ve Blockchain sektörü için 8 tahmin

2. Blockchain kitle kabulü

2018 Deloitte Küresel Blockchain Anketine göre, katılımcıların %40’ı, kuruluşlarının 2019’da Blockchain teknolojisine 5 milyon dolar ya da daha fazla yatırım yapacağını bildirdi. Aynı araştırma, katılımcıların %74’ünün bu teknolojinin şirketlerine birçok fayda getireceğine inandığını ortaya koyuyor.

IBM, startup ​​ve geliştiricilerin merkezi olmayan uygulamalar oluşturmasına izin veren bir Blockchain ürünü geliştirdi. Daha fazla şirket bu yeni teknolojiye doğru ilerledikçe, önümüzdeki yıl içinde belirli bir miktar çekiş elde etmesini bekleyebiliriz.

3. Kripto para borsalarında ticaret

Kripto para borsaları son zamanlarda hem sayıları hem de popülaritesi bakımından artıyor. Aslında, kripto dünyasındaki etkileri o kadar önemlidir ki herhangi bir lider kripto para borsasının CEO’su tarafından yapılan tek bir tweet veya kamuya açık duyuru, belirli kripto paranın fiyatını etkileyebilir.

Birkaç hafta önce, dünyanın önde gelen kripto borsalarındaki Coinbase ve Binance’in, Kasım ayının ortasında meydana gelen tartışma ve kaostan önce, yaklaşmakta olan Bitcoin Cash hard forkunu desteklediği ortaya çıktı. kripto para ve Blockchain teknolojisi gelişmeye devam ettikçe, kripto para borsalarının kripto dünyası üzerindeki etkileri değişecek. Ertesi yıl istisnai bir durum olmayacak.

oyun endustrisi

4. Oyun ve kripto sektörü

Kripto tokenlerini kullanan ve Blockchain’e dayanan video oyunuyla ilgili çeşitli servislerin başlatıldığı çeşitli girişimler var. Örneğin, Singapur merkezli bir startup ​​olan Bountie, oyuncuların oyun oynamak için harcadıkları zaman boyunca kripto paralar ile ödüllendirilecekleri bir çevrimiçi oyun platformu sunmayı planlıyor. Blockchain tabanlı oyun platformları geliştirilmek biraz daha fazla çaba gerektirebilir, ancak bunların bazıları 2019’da piyasaya sürülmeye hazır.

Merkezi olmayan uygulamalar (Dapps) kripto sektörü ile beraber düşüşe geçti

5. Merkezi olmayan uygulamalar büyümeye devam edecek

İlk Ethereum dapp oyunu CryptoKitties oldu. Bu oyunun amacı dijital kedileri toplamak ve üretmek. Bu merkezi olmayan uygulama herhangi bir sistemde devrim yaratmadı, ancak genel olarak veri ağlarının ve Ethereum ağının potansiyelini hızlıca fark eden çeşitli geliştiricilerin dikkatini çekti. Uzmanlar, 2019’un dapp’ların popülerlik kazanacağı yıl olduğuna inanıyor.

6. Blockchain endüstrileri kesecek

İnternet boyunca, “Blockchain” terimi, ICO’lara, Bitcoin’e ve kripto para etrafında dönen her şeye bağlı. Bununla birlikte, bu, orman yangını gibi yayılan teknolojinin sayısız uygulamalarından sadece biri. Finans sektörü, bu teknoloji parçasının fark oluşturduğu tek alan.

Örneğin, tedarik zinciri ve nakliye endüstrisinin de Blockchain’den faydalandığı biliyor muydunuz? Şimdi bu veriler değişmez kamusal muhasebe yoluyla takip edilebiliyor, nakliye ve taze gıda gibi malların taşınması çok daha verimli ve güvenilir hale geldi. Operasyonlarında Blockchain uygulayan diğer endüstriler siber güvenlik, sigorta, sağlık hizmetleri vb. 2019’un benzeri görülmemiş bir ölçekte Blockchain uyarlamasını görmesi güvenli. Hemen hemen her sektörde bunu görmemeye şaşmamalıyız.

İşte ticaret hacmini büyük ölçüde kaybeden 6 kripto para borsası

7. Merkezi olmayan borsalar artacak

Önümüzdeki yıl içinde merkezsiz kripto paralarının artması ihtimali var. Mevcut kripto para borsalarının çoğunluğu (ironik olarak) merkezileştirilmiş olsa da daha iyi kullanıcı kontrolü, daha yüksek güvenlik seviyesi ve daha iyi bir likidite sağladıklarından, merkezi olmayanlar sayıca artacak.

8. Hükümet ajanslarının Blockchain’i kabul etme olasılığı daha yüksek

Değişmez dağıtık defter ve güvenlik seviyeleri fikri, bu tür bir sistemde veri saklamak için kullanmayı düşünen çeşitli hükumetlerin ilgisini çekti. Dünyanın herhangi bir yerinden çeşitli veri parçaları tutabilir. Örneğin Estonya, tüm vatandaşların kimlik bilgilerini saklayan merkezi olmayan bir defter olan X-Road ile Blockchain teknolojisini zaten uygulamaya koydu.

blockchain mühendislerinin maaşı

Kripto para ve Blockchain çok hızlı hareket ediyor

Blockchain’in birçok endüstri için iş süreçlerinde devrim yapacağı kesin. Ancak, kitlesel benimsenme büyük bir zaman ve çaba gerektirecek. Dahası, tüm Bitcoin, Blockchain ve kripto para tahminleri arasında, bu alan hakkında bildiğimiz bir şey var, kripto para ve Blockchain  sektörü çok hızlı hareket ediyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin