Ripple CEO'su: “Bankalar kripto paralar için depolama hizmeti sunacak.”
Ripple CEO'su: “Bankalar kripto paralar için depolama hizmeti sunacak.”

2019 başka olacak! Ripple CEO’su: “Bankalar bizi şaşırtacak ve kripto para hizmetleri sunacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, bankaların gelecek yıl müşterileri adına kripto varlıkları saklamaya başlamasını beklediğini söyledi.

Ripple CEO’su: “Bankalar kripto paralar için depolama hizmeti sunacak.”

Garlinghouse,  Singapur FinTech Festival 2018’de, yasal açıklık ve para kazanma fırsatının, bankaları ve finansal kurumları, müşterileri için XRP gibi dijital varlıkları depolamaya yönlendireceğini söyledi. Garlinghouse konuya yönelik şunları söylüyor:

Bundan bir yıl sonra bizi şaşırtacak şeylerden birinin, bankaların doğrudan dijital varlıkları depolaması olacağını düşünüyorum. Ve şimdi düşünüyorum, bunu düşünüyoruz ve bunun olmaması için bir neden yok. Ve gördüğün iki şey olduğunu düşünüyorum. Birincisi, bankalar dijital varlık borsalarının dünya çapında çok fazla para kazandığını ve bankalardan kârlı olduğunu görüyor. İkincisi ve Ross’un çok net bir şekilde belirttiği gibi, düzenleyici açıklık ve düzenleyici çerçeveler, bankaların ve finansal kurumların bu pazarlara girmesine izin veriyor.

“İlk ASEAN pazarlarındaki bankalar kripto depolama hizmetini başlatacak.”

Garlinghouse’a göre, kripto depolama hizmeti sunan ilk bankalar Güney Doğu Asya Ülkeleri Birliği (ASEAN) üyesi olacak. Garlinghouse konuya yönelik şunları söylüyor:

Aynı zamanda bunun düzenleyici bir açıklığın ve çok fazla ileri görüşün olduğu ASEAN pazarlarındaki bankalar tarafından başlatılacağını tahmin ediyorum. Hesaplarında kripto varlıklarının tutulmasına izin veren ilk kişi onlar olacak.

ASEAN, Brunei, Kamboçya, Endonezya, Laos, Malezya, Myanmar, Filipinler, Singapur, Tayland ve Vietnam arasındaki ekonomik bir ittifak. Bölgede ekonomik büyümenin ve sosyal ilerlemenin artırılmasına odaklanmak için 1967 yılında kuruldu.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin