4 uzman yönü çizdi! Bir sonraki boğa koşusunda Bitcoin nereye ulaşacak? Fiyat tahminleri...
4 uzman yönü çizdi! Bir sonraki boğa koşusunda Bitcoin nereye ulaşacak? Fiyat tahminleri...

2018’deki dip noktasını doğru tahmin eden analistten yeni Bitcoin tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz birkaç hafta içinde Bitcoin, yüksek bir volatilite oranına tanık oldu. Ancak BTC fiyatı oldukça belirgin bir şekilde iyileşti. Bitcoin’in 2018’de 3 bin dolarda dip yapacağını başarılı şekilde tahmin eden bir analist, son Bitcoin tahmini ile yatırımcıları korkuttu.

Geçen ay 4.000 dolara düşen Bitcoin, 6.700 dolara geri çekilmeden önce bu hafta güçlü bir yukarı yönlü hareketle 6.600 dolardan 7.200 dolara neredeyse %10 yükseldi. Ancak uzmanlardan gelen kısa vadeli tahminler hâlâ düşüş eğiliminde.

Analiste göre Bitcoin henüz dibi görmedi

Geçtiğimiz birkaç hafta kuşkusuz, makro trendler Bitcoin lehine olmaya devam etti. Birçok kişi dijital varlık piyasası için olumlu bir gidişata inanmaya başlamıştı. Ancak kripto analisti Smart Contracter’e göre, Bitcoin’in grafiğine Elliot Wave analizi perspektifinden bakarsak, manzara halen oldukça kötü görünüyor.

Konuyu Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımda ele alan analist, BTC’nin henüz dibi gördüğünü söylemek için erken olduğunu belirtti.

Smart Contracter tutarlı tahminleriyle tanınıyor

Smart Contracter, Bitcoin fiyatını başarıyla analiz etme ve oldukça doğru tahminler yapma konusunda güçlü bir geçmişe sahip.

Daha önce kripto analisti, 2018’in mart ayı sonunda Bitcoin’in 3.200 dolara düşeceğini tahmin etmişti. Kendisinin bu tahmini, BTC 2018’in ortasında 6.000 dolardan 3.150 dolara düştüğünde gerçekleşti.

Bitcoin şu anda hala geleneksel pazarlarla birlikte hareket ediyor gibi görünüyor, bu da önde gelen kripto para birimi için aslında çok iyi bir işaret değil. Zira tüm dünyadaki finansal piyasalar, koronavirüs salgını nedeniyle çöküşte. ABD’de işsizlik rekor oranlara yükseldi.

coinnounce

Sektörün meşhur isminden yılın geri kalanı için çarpıcı Bitcoin tahminleri


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin