ICO’lar, Kasım ayında en düşük fon girişlerini kaydetti

2018’deki 4 anahtar ICO endüstrisi istatistiği

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ICO endüstrisi, 2018 yılında hala güçlü görünüyor. Düşen kripto para birimi fiyatlarına rağmen, yatırımcılar zaman içinde bazı kayıpları telafi etmek için portföylerini çeşitlendirmeye oldukça istekliler. Bu nedenle ICO endüstrisine ilişkin genel öneme göre sıralanan birkaç ilginç istatistiği sizler için derledik.

Birkaç ilginç ICO endüstrisi istatistiği

4- Üç aşamalı model

ICO’ların geçmişte nasıl organize edildiğinden farklı olarak, proje sahipleri farklı aşamalardan para toplamaya çalışıyor. Bu, belirli yatırımcılar için özel bir aşamayı, bir ön satış -oldukça yaygın olan- ve gerçek bir kamu aşamasını da içeriyor. Özel bir satış genellikle projelerin kaçınmak isteyebileceği bir şey olan ICO’ların şeffaflığını azaltıyor.

3- Daha fazla para akıyor

Kripto para endüstrisinin şu anda karşı karşıya olduğu zorlu zamana rağmen, ICO endüstrisine artan bir ilgi var. Önceki yıllara göre daha fazla para döküldü; bu da Blockchain teknolojisini kullanan yenilikçi projelerden yoksun olduğunu gösteriyor. Öyle olsa bile, bu projelerin büyük bir kısmının akılda tutulması ve muhtemelen uzun vadede başarısız olması gerekir.

2018 yılı boyunca, ICO’lar tarafından gündeme getirilen ortalama para miktarı arttı. Şu an sektör ortalaması 5 milyon dolar seviyesine yakın görünüyor, ancak 2018 yılının son aylarında gerçekleşen duruma bağlı olarak yine de 10 milyon dolarlık bir artışa yol açabiliyor. Bu, kripto para birimi endüstrisi için bir bütün olarak olumlu bir işaret. ICO endüstrisinin neden bu kadar çok yatırımcı çekmeye devam ettiği konusunda birçok soru ortaya çıkıyor.

2- 100 milyondan fazla yükseltme çok yaygın

Sadece iki yıl öncesine kıyasla, daha fazla sayıda ICO daha yüksek miktarlarda finansman sağladı. Bu bağlamda oldukça ilgi çeken bir trend, ICO başına ortalama 100 milyon dolar değerinin ne kadar yaygın olmadığıdır. Bu bağlamda bazı önemli örnekler arasında Filecoin, Tezos, Bancor, Bankera, EOS ve benzeri sayılabilir.

1- ICO’lar artmayacak

Oldukça ilginç istatistikler Greyspark Partners tarafından sağlanıyor. Araştırmaları, artan sayıda ICO’ların tek bir doları yükseltmediğini gösteriyor. Yatırımcılar, ICO tokenleri elde etmek için her zamankinden daha hevesli göründüklerinden, bu gün ve çağda oldukça şaşırtıcı.

Bu araştırma, ICO modelini takip eden şirketlere açık bir mesaj gönderiyor. Çok iyi bir durum var ki, başka hiçbir fon sağlanmayacak, ki bu da fon sağlama konusunda başka bir seçeneğe sahip olmayan şirketler için oldukça sorunlu olabilir. Bu aynı zamanda yatırımcıların nükleer santrallere yatırım yapmaktan ziyade ICO’lar açısından da yavaş yavaş hızlandığını gösteren bir gösterge olabilir.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin