Bitcoin neden hızlı büyüyor? – ünlü CEO açıkladı
Bitcoin neden hızlı büyüyor? – ünlü CEO açıkladı

2018’de zirveye çıkan kripto para birimleri ile ilgili çarpıcı gerçek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Messari tarafından derlenen veriler, 2018’de rekor seviyelerde yükselen 157 kripto varlığının, ATH’lerinden %90’dan fazla düşük fiyatlarda hala tökezlediğini gösteriyor.

İlginç sonuç

Kripto piyasası veri toplayıcısı Messari tarafından yayınlanan veriler, Ocak 2018’de tüm zamanların en yüksek seviyelerini etiketleyen kripto varlıklarının %83’ünün hala en az %90 oranında düştüğünü gösteriyor.

Veriler, rekor fiyat artışları yayınladıkları yıla göre sıralanmış kripto varlıklarının ortalama yatırım getirisini veya YG’yi gösteren verileri tweetleyen CMT Dijital analisti Matt Casto tarafından tespit edildi.

Veri seti, 2017 veya sonrasında rekor fiyat veren 410 varlığı içeriyordu; 2018’in 157 yıldızlı kripto parası, önceki ATH’den bu yana ortalama %90,71 düşüş ile en kötü performansı gösterdi.

2017’nin en iyi kripto para birimleri o zamandan beri ortalama olarak %82 düştü.

DeFi alanı

Veriler, bir zamanlar “hayalet zincir” katman-blok zincirine akan ve 2017 ve 2018’de sektöre hakim olan birinci blok zincirine yönlenen sermayenin artık yeni ortaya çıkan DeFi sektörüne yönlendirildiği  gerçeğini ortaya koyuyor.

Bununla birlikte, birçok altcoinin rekor seviyelere kıyasla geçmiş yıllardaki zayıf performanslarına rağmen, birçok eski altcoin dipten çıktığından beri hala muazzam yüzde kazançları elde etti.

Mart 2020’deki “Kara Perşembe” çöküşünde yerel düşük seviyelere indiğinden beri, Cardano (ADA) yaklaşık %1,700, Zilliqa (ZIL) %2,670 ve Decred (DCR) kendi fiyat tabanlarından %14,130 arttı.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin