2018 yılının en iyi yapay zekâ tabanlı 10 kripto projesi
2018 yılının en iyi yapay zekâ tabanlı 10 kripto projesi

2018 yılının yapay zekâ tabanlı en iyi 10 kripto projesi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası içinde yapay zekâ destekli projeleri heyecan verici sektörlerden biri olarak görülüyor. Fakat birçok kripto projesi arasında ilginizi çekebilecek en değerli projeyi bulmak da bir hayli zor olmakta. Bugün hazırladığımız içerik ise bu konuda sapla samanı ayıran türden bir yazı olacaktır. Yapılan araştırmalar ve beğeniler sonucu hazırladığımız 2018’in en iyi yapay zekâ tabanlı 10 projesini sizler için derledik.

Cryptoindex kripto projesi

Cryptoindex, yeni bir heyecan verici yapay zekâ destekli platform olarak görülüyor. Temel çalışma prensibi ise bir sonraki Bitcoin’i tahmin etmek. Proje bunu Cryptoindex100 olarak bilinen kripto para piyasası karşılaştırmasının oluşturulması ile tamamlıyor. Cryptoindex bir çeşit Zorax algoritması kullanarak veri girişi ve kaynaklarının büyük ölçekli olarak hesaplayarak, tam -otomatik indeks- olarak oluşturabiliyor. Crypto Ä°ndex ile ilgili görsel sonucu

Cryptoindex ile her bir coin sinirsel ağların beslenmesi vasıtasıyla yeniden hesaplanıp, insan önyargıları ve duygularını denklemden tamamen uzaklaştırmaktadır. Merkezi olmayan bir piyasada yapay zekâ tabanlı yatırım fırsatları arıyorsanız, Cryptoindex bu bağlamda denemeye değer bir proje olarak duruyor.

Singularity

singularity

SingularityNET, herkesin yapay zekâ hizmetlerini oluşturmasına, paylaşmasına ve bunlardan para kazanmasına izin veren tam sürüm dağıtılmış bir protokoldür.

Proje, yapay zekâ teknolojisinin dünyaya yayılmasını kolaylaştıran, makine öğrenimi ve Blockchain alanında güçlü bir beyin takımına sahiptir. SingularityNET sayesinde, yapay zekâ algoritmalarının küresel ağı, hizmetleri ve aracıları dünyadaki herkese açıktır.

SingularityNET, dünyanın en etkileyici robotu olan Sophia için yaptığı çalışmalarla da biliniyor. Sophia, çoğu açık kaynak olacak olan görme, duyma ve empatik tepkilere izin veren bir dizi modül kullanıyor.

MATRIX

MATRIX, endüstrinin zorluklarını çözmek için en son yapay zekâ teknolojik gelişmelerinden yararlanarak yeni nesil bir Blockchain teknolojisinde kullanılmak üzere tasarlanmış açık kaynaklı bir halka açık akıllı Blockchain platformudur.

Kripto projesi, Blockchain ve yapay zekâ teknolojilerini, inanılmaz seri bir şekilde işlem hızlarını destekleyebilen ve aynı zamanda genel kullanıcılar tarafından erişilebilir olan devrim niteliğinde bir kripto para birimi oluşturma yeteneği kazandıracak şekilde birleştirir. Ayrıca, bilgisayar korsanlarına ve kötü niyetli saldırılara karşı güçlü bir güvenlik sunar. Aynı zamanda ileri düzey kullanıcılar için de esnek işlemler sunar.

Peculium

Peculium geleneksel tasarruf ekonomisini kripto para piyasaları ile birleştiren bir kripto projesi olarak ön plana çıkıyor. Öyle ki otomatik makine öğrenimi, yapay zekâ, büyük veri analizi ve Ethereum akıllı sözleşmelerle desteklenen bir tür birikim platformu oluşturulma amacında olan bir projedir.

Peculium ile ilgili görsel sonucu

Peculium, özellikle geleneksel ekonomiler ile yeni kripto ekonomisi arasında bir köprü kurarak, engelleri yıkmak, istikrarı ve güveni arttırmak ve her iki tarafın da fayda sağlaması için çaba gösteriyor. Hem bireysel hem de kurumsal perspektiften bakıldığında, Peculium 2018’de incelenmeye değer bir proje olarak dikkat çekiyor.

 

AICoin kripto projesi

AICoin, yapay zekâ ve Blockchain teknolojisinin gücü ile servet oluşturma amacında olan ilk yatırım ortaklığı girişimi olduğunu iddia ediyor.

ALCoin ile ilgili görsel sonucuSingapur dışında, özel alım satım ve yatırım şirketi, kâr oluşturma stratejileri ile ilgili tüm kararları kendi tokenlerine bağlı olarak alıyorlar. Şirket içi yapay zekâ modelleri, kripto para alanında herkesten gizlenen kalıpları tanımlamayı ve ticaret yapmayı öğrenirken, başlangıç yatırım sermayesi alması gereken token sahipleri akıllı sözleşme fonksiyonu aracılığıyla oy kullanıyorlar. Yatırımlar, zaman ilerledikçe, kısa ve uzun vadeli sermaye üretim stratejileriyle kripto para ticaretinden elde edilenler gelirlere eklenerek, kar elde etmek için etkin bir şekilde satılabiliyor.

AUTONIO

AUTONIO, Wall Street’in otomatik yüksek frekanslı ticaret endüstrisin tecrübesine sahip ve kripto para birimindeki trendlerin karmaşık analizinden alım satım sinyali oluşturan ilk merkezi olmayan yapay zekâ destekli ticaret robotu olduğunu iddia ediyor.AUTONIO ile ilgili görsel sonucu

Kripto projesi, piyasa hareketlerini – zaman, fiyat, emirler ve hacim de dahil olmak üzere ayrıca bunlarla da sınırlı olmayarak analiz eden önceden programlanmış yazılımlar aracılığıyla ticaret robotları ve algoritmik bir işlem kullanıyor. Yapay zekâyı kripto para ticareti alanında ilerlemek için kullanmak isteyen herkesin AUTONIO’yu denemesi fayda sağlayabilir.

AdHive

AdHive, kolayca ölçeklendirilebilen, küresel ve reklamın geleceğine bakan ilk yapay zekâ kontrollü etkileyici bir pazarlama platformudur. Etkileyicileriyle reklam yerleşimini tamamen otomatik hale getirir. Yani 1000 etkileyiciyle bir reklamın yerleştirilmesi, yalnızca bir tane ile yerleşim kadar zaman alır.AdHive ile ilgili görsel sonucu

Proje, reklam verenin görevini gerçekleştirdiği gibi bir etkileyiciyi tanımak için yapay zekâyı kullanıyor. Ardından akıllı bir sözleşme ile ödemenin yürütülmesini sağlıyor. AdHive bunu yaparken, etkili pazarlama stratejileri için iş modeli ile sektöre farklı boyut kazandırırken aynı zamanda da farklı pazarlarda hızlı ölçeklenebilirliği sağlayarak, yerel reklamcılık için yeni bir standart belirlemektedir.

Crypto Angel

Crypto Angel ile ilgili görsel sonucu

CryptoAngel, insani niyetleri anlama ve tahmin etme yeteneğine sahip, yapay zekâ destekli ve Blockchain tabanlı bir sanal yaşam yardımcısıdır. Proje, “belirsiz, bilinmeyen ve öngörülemeyen gelecekteki zaman çerçevelerinde bağımsız bir gelecek danışmanı” olarak hizmet edebilecek eşsiz bir sistem sunmayı amaçlıyor.

Crypto Angel, milyonlarca kişisel bilgi veri dosyasından gelen deneyimleri ve bilgileri, makine öğrenimi, işleme algoritmaları ve karma güvenlik ile sürüm kontrolü dahil olmak üzere Blockchain kavramları kullanılarak gerçekleştirilen bir “üst akıl” da senkronize ederek çalışacak şekilde dizayn edildi.

Crypto Angel gibi az sayıda proje böylesine iddialı bir hedefe ulaşmayı hedefliyor. Bu yüzden bu projenin dikkatle izlenmesi gereken projelerden biri olduğunu söyleyebiliriz.

Sentigraph

Sentigraph, gelişmiş bir algoritma kullanarak ve IBM Watson’ın bilişsel yeteneklerinden yararlanarak

kullanıcıların gelecek olaylara karşı tepkilerini ölçmek için kullanılan heyecan verici yeni bir Blockchain ve yapay zekâ destekli platformdur.

Proje muhtemelen Twitter ve Instagram’daki sosyal medya kullanıcıları için paha biçilemez nitelikte olacaktır. Sentigraph’ın potansiyeli ile hiçbir şeyi gözünüzden kaçırmayacaksınız.

 

DateCoin

Online arkadaşlık zaten çok popüler bir girişimdir. Ancak DateCoin yeni pazarlara girmek ve pazarın müşterisini artırmak için küresel bir genişleme stratejisine dayanan güvenilir büyüme mekanizmalarıyla yeni bir uluslararası flört servisi sunarak oyunu değiştirmeyi hedefliyor.

DateCoin ile ilgili görsel sonucu

DateCoin online tanışma endüstrisine zarar veren bir sorunun üstesinden gelmek için Blockchain teknolojisini kullanmak istiyor. Bu sorun tahmin edebileceğiniz gibi kullanıcı tanıma ve doğrulama problemidir. Kimse sahte hesaplarla veya botlarla uğraşmak istemez. DateCoin, yapay sinir ağları ile yapay zekâyı karıştırarak istenmeyen deneyimlerin olmasını engellemeyi hedefliyor. Hepsinden iyisi, DateCoin, kendini kanıtlamış flört servisi olan Denim tarafından desteklenmekte ve projeye daha geniş bir kripto para alanında daha fazla meşruiyet kazandırmaktadır.

newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin