Bu ilginç NEO fiyat tahminlerine göz atmadan geçmeyin!
Bu ilginç NEO fiyat tahminlerine göz atmadan geçmeyin!

2018 yılı için üç farklı NEO fiyat tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yatırımcılardan fazlaca talep gören bu üç farklı NEO fiyat tahminine göz atın. Hangi taraftasınız? Boğalar veya ayılar? Aşağıdaki yorum kısmından bizi bilgilendirmeyi unutmayın!

Bu ilginç NEO fiyat tahminlerine göz atmadan geçmeyin!

Bu günlerde kripto parayla meşgul olan çoğu insan sadece kâr amacı güdüyor ve spekülasyonlar da kriptonun ayrılmaz bir parçası. NEO fiyatına gelince, aşağıdaki üç tahmin, geleceğin bu proje için neler getireceği ile ilgili bazı ilginç potansiyel sonuçları vurguluyor.

3- Potansiyel bir çift dip

Fiyat tahmin grafiğine bakıldığında bir çok ilginç teknik analiz terimi bulunabilir. Trading görünümünden BitcoinCompass, NEO’nun fiyatı  için potansiyel bir çift dip arıyor. Eğer bu vizyon doğruysa, NEO için ya 17,7 dolar, hatta 19,5 dolar gibi küçük bir itme olacak.

Grafik: Tradingview
Grafik: Tradingview

Her iki sonuç da, fiyatın uzun süre önce 17,7 doların üzerinde seyretmesine rağmen, çoğu trader için memnuniyet verici bir manzara olacak. Fiyatın yakın gelecekte 25 dolara veya daha fazlasına geri dönme şansı yok gibi görünüyor. Bu aynı zamanda 2018’den sonra daha yüksek bir NEO fiyatı olmayacağı anlamına gelse de, bu konuda herhangi bir sonuç çıkarmak için henüz çok erken.

2- NEO fiyatı 3,7 dolara inecek

Kimse şu anda kripto parazitli spekülasyon dünyasında sayısız ayılar olduğunu inkar etmeyecek. Görünüşe göre pek çok insan gelecek haftalarda her şeyin parçalanmış olduğunu görmekten çok daha fazlasına inanıyor. Coinkilavuz’a göre, NEO’nun fiyatı 3,7 dolara inecek.

Grafik: Tradingview
Grafik: Tradingview

Daha spesifik olarak, bu sadece kripto para 21,2 seviyesini kırmazsa gerçekleşecek. Yukarıdaki tahmine dayanarak, çok az insanın NEO’nun bu değere yakında ulaşılacağını umduğunu düşünüyoruz. Ancak, 3,7 dolarlık bir düşüş son derece aşağı yönlü görünüyor. Bu önümüzdeki haftalarda gerçekleşecek olan saldırıyı destekleyecek ya da destekleyemeyen temel fiyat seviyelerine bağlı olacak.

1- 12 Aralık umudu

Herkes kripto paralarını şu anda değerlendikleriyle kıyaslandığında çok daha düşük bir fiyata alabilirler. Bu özellikle Bitcoin ile ilgili olduğunda doğru, ancak NEO fiyat gözlemcileri arasında benzer bir his var gibi görünüyor. Kryptowavetrader bu noktayı tahminiyle mükemmel bir şekilde gösteriyor. Bu kullanıcıya göre, NEO yakında 12 dolara düşecek.

Grafik: Tradingview
Grafik: Tradingview

Bu, NEO’nun Ethereum’un fiyat düzenini takip ettiği için başarılacak. Bu nedenle, Kryptowavetrader mevcut NEO fiyatının istikrarlı bir seviyede olmadığına inanıyor. Pazarın, 12 dolara kadar yavaş gidebilecek bir başka ayağa yol açacağına inanıyor. Bu aşamada beklenmedik bir sonuç değil ancak bir şeyin kripto para dünyasında kolayca tersine dönüşebileceğini akılda tutmak zorundayız.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin