Satoshi'nin Vizyonu,bitcoincash,blockchain
Satoshi'nin Vizyonu,bitcoincash,blockchain

2018 Satoshi’nin Vizyonu konferansı Tokyo’da olacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2016’da San Francisco’da gerçekleştirilen Satoshi’nin Vizyonu Konferansı ve geçen yıl yapılan Arnhem’daki Bitcoin Geleceği etkinliğinden sonra, Bitcoin Unlimited ekibi bu yıl Tokyo, Japonya’da bir başka konferansa ev sahipliği yapıyor.

Satoshi’nin Vizyonu Konferansı Tokyo, 23-25 Mart’ta gerçekleşecek ve en parlak geliştiriciler, işletme yöneticileri ve bu teknolojinin savunucularını üç boyunca ağırlayacak.

Satoshi’nin Vizyonu Gerçekleşecek

Bu Mart ayında Tokyo’da Bitcoin Cash’in (BCH) geliştiricileri ve hayranlarının büyük bir kısmı Satoshi’nin Vizyonu Konferansına katılacak.Üç gün sürecek etkinlik, artmakta olan BCH eko sistemini, zincir ölçeklenmesini ve çığır açan araştırmaları iyileştirmeye odaklanacak.

Örneğin, bu yılın başlarında Bitcoin Unlimited ekibi 1GB blok boyutlarını araştırıp, test ederken BCH destekçileri de terabayt blok boyutlarını da incelemek için ayrılmış kaynaklara sahipti.Bitcoin Unlimited’den Antony Zegers Satoshi’nin Vizyonu Konferansı Tokyo’nun gelişen sayısal varlık ekonomisini güçlendiren ve yön veren bazı konuklara ev sahipliği yapacağını açıkladı.

Zegers açıklamasında şunları dedi:

Bu konferansta olan konuşmacılar ve katılımcıların çalışmaları sadece çığır açıcı ve yenilikçi değil, aynı zamanda geleceğin parasını oluşturmak hedefiyle yola çıkanlardır. Tüm dünyanın kullanabileceği sağlam para yaratmaya çalışarak, Satoshi’nin Vizyonunu gerçek haline getireceğiz.

Bitcoin Cash’i dünyanın en iyi parası yapmak

Tokyo’da düzenlenen etkinlikte bir çok konuşmacı söz alacak. Konuşmacılardan bazıları; Bitcoin Unlimited’den Peter Rizun ve Andrew Stone, Bitcoin.com’un CEO’su Roger Ver, Yours.org’un CEO’su Ryan X. Charles, Bitcoin ABC’nin geliştirici lideri Amaury Sechet, OpenBazaar’dan Chris Pacia, Coinbase Kıdemli Mühendisi Josh Ellithorpe , Cornell Üniversitesinden Emin Gun Sirer ve Nchain Baş Bilim Adamı Dr. Craig Wright.

Katılanlar, çeşitli blok boyutu değişiklikleri ve farklı işlem türündeki iyileştirmeler gibi, zincirdeki ölçeklendirme teknolojilerini de tartışacaklar. Etkinlik gündeminde ödeme hızını arttırmak için konsensüs öncesi teknikler,gelişmiş komut dosyası oluşturma özellikleri, renkli coinler, ekonomi, oyun teorisi ve bir çok onu yer alacak.

Konuşulacak ana konulardan biri Bitcoin Cash Blockchain’inde merkeziyetsizleşme olacak. Satoshi’nin Vizyonu katılımcıları BCH’nin benimsenmesinin nasıl hızlandırılacağını ve sürekli büyümenin nasıl sürdürüleceğini tartışacaklar.

Satoshi’nin Vizyon katılımcıları BCH’nin benimsenmesinin nasıl hızlandırılacağını ve sürekli büyümenin nasıl sürdürüleceğinide tartışacaklar.

Bu yılın Bitcoin Unlimited etkinliği Japonya’nın Chiyoda bölgesinde Imperial Palace Gardens’ın yanındaki TKP Gardencity Takebashi’de gerçekleşecek. Bölge genellikle Japonya’nın “siyasi merkezi” olarak adlandırılır ve birçok hükümet ajansı bu bölgede bulunur. Satoshi’nin Vizyonu etkinliğinin organizatörleri, yenilikçi şifreleme teknolojilerini ve serbest piyasa ekonomisini zorlamaya devam etmekten heyecan duyuyorlar.

Bitcoin News

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin