VeChain, Sync 2 ile dApp'ta bir ilki gerçekleştirmek istiyor
VeChain, Sync 2 ile dApp'ta bir ilki gerçekleştirmek istiyor

2018 için 6 en iyi VeChain borsası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto paraların çoğu şu an itibariyle çok yüksek talep görüyor. Kişinin ihtiyaçları için doğru kripto para borsası seçimi yapmak çoğu kez zor olabilir. Bu nedenle kullanmak isteyeceğiniz  en iyi VeChain borsalarını sizler için derledik. Mevcut işlem hacmine göre sektördeki 6 en iyi VeChain borsası şunlardır: KuCoin, Lbank, Gate.IO, Instant Bitex, Huobi ve Binance.

İşte 6 en iyi VeChain borsası

6- KuCoin

KYC doğrulaması olmaması nedeniyle çok popüler bir borsadan sonra, KuCoin son altı ayda bir miktar pazar payını kaybetti. Platform, BTC, ETH ve USDT çiftleri olduğu için VeChain’i satın almak için hala iyi bir yer. Platforma aşina olan ve desteklenen para birimlerinden birine sahip olan kullanıcılar için bu çok değerli bir seçenek.

5- LBank

Bu özel borsa geç olarak altcoinler arasında çekiş kazanıyor. Her ne kadar az sayıda insan bunu açıkça tartışsa da, Lbank kripto para birimi endüstrisinde sessiz bir üne kavuştu. VeChain en az popüler ticaret çiftlerinden biri, ancak bu durum zaman içinde değişebilir. Lbank, şu anda hem BTC hem de ETH için VET işlemi yapıyor.

4- Gate.IO

Gate.IO’ya bu günlerde çok fazla şey oluyor. Popüler para birimi belli bölgelerde çekişmeye devam ediyor ve VeChain genel olarak daha popüler çiftlerinden biri haline geliyor. Sadece USDT ve ETH’ye karşı işlem görebilse de, BTC piyasası daha fazla zaman ilerledikçe eklenebilecek.

3- Instant Bitex

Oldukça bilinmeyen bir borsa olsa da, borsa VeChain ve diğer altcoinlerin artan başarısından biraz yararlanıyor gibi görünüyor. Instant Bitex, Bitcoin’e karşı VET ticareti sunuyor ve bu konuda talep toplamaya çalışıyor. Tek VET ticaret çifti Bitcoin’den oluşuyor.

2- Huobi

Birçok büyük borsanın öğrenilmesi şaşırtıcı değil, bu gün ve çağda VeChain gibi yeni altcoinlere dikkat ediyorlar. Huobi bir süre önce VET trenine atladı ve bu popüler para biriminin ticaretini yapmak için üç ana pazarı hemen açtı. Mevcut popülerliğe göre sıralı USDT, BTC ve ETH çiftleri sunar. Bu eğilim devam ederse, USDT çiftinin günlük olarak 1 milyon dolarlık bir miktarı oldukça geçmesi gerekir.

1- Binance

En iyi VeChain borsalar listemiz için Binance’in ilk sırada yer alması sürpriz değil.  Dünyanın en popüler kripto para birimi borsası, şu anda VET için USDT, BTC, ETH ve BNB ticaretini sunuyor. Bitcoin de bu konuda çok iyi bir gösteri düzenliyor olmasına rağmen, onun USDT pazarı çok daha popüler.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin