BTC tahmini
Daha önce iki kere tutan anonim BTC fiyat tahmini, Ekim ayında da tutacak mı?

2017’nin Bitcoin fiyat tahminleri 2018’de değerlerini kaybetti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2017 yılı sonlarındaki boğa piyasası sırasında, birçok insan fiyatın daha sonra nereye yöneleceği konusunda çelişkili görüşlere sahipti. O zamanlar iyimserlik garantilenmiş gibi görünse de, bu konuda daha da kötüye giden şeyler kesinlikle ortaya çıktı. Pek çok kişi Bitcoin fiyatına yönelik çeşitli tahminlerde bulundu. Ancak şu ana kadar henüz gerçekleşmemiş uzman ve analistlerin Bitcoin fiyat tahminleri fazla ve 2018’de marka değerlerini kaybetmiş gibi görünüyorlar.

2017’nin gerçekleşme olasılığı düşük Bitcoin fiyat tahminleri

Mike Novogratz’ın 40 bin skoru

Bitcoin fiyat spekülatörleri için her şey yolunda gidiyor gibi. Tanınmış bir analist ve yatırım fonu yatırımcısı olan Mike Novogratz, Bitcoin’in 2018’de 40.000 dolara ulaşmasını bekliyordu. Bitcoin değerinin uzun bir boğa koşusu sonucunda bir noktada bu seviyeye gelmesi olası.

Ancak şimdilik, Bitcoin fiyatı Aralık 2018’e kadar 10.000 dolar kazanabilirse çoğu kişi mutlu olacak. Bu pazar, kripto para birimleri için aşırı derecede pozitif olmadı çünkü tüm piyasalar bu süreçte hızlı bir şekilde önemli miktarda değer kaybetti. Sonunda Novogratz’ın tahmininin gerçek olamayacağı anlaşılıyor.

Marvin Dumont’ın 60 bin dolar tahmini

Bitcoin, bugün dünyanın en dayanıklı finansal varlıklarından biri olmasına rağmen, kripto para bu yıl 60.000 dolara ulaşmayacak. Bu ilk tahmin, bir Bitcoin meraklısı olan Marvin Dumont tarafından yapıldı. Bu tahmin esas olarak Medicalchain’den Muhammed Tayeb tarafından yapıldı, ancak 50.000 dolarlık daha muhafazakâr bir hedef öngördü. Ne yazık ki bu tahminlerin hiçbiri gerçekleşmedi.

Kerim Derhalli’nin 100 bin dolar hedefi

Bitcoin fiyatı 2017’nin sonlarında uçuşa geçtiğinde kimse bir sınır göremiyordu. 2018 yılı Aralık ayına kadar 100.000 dolarlık bir fiyat tahmini yapıldı. Bu durum Kerim Derhalli’nin böyle bir fiyat hedefi görmeden önce biraz daha beklemek zorunda kalacağı anlamına geliyor.

Ronnie Moas’ın 300 bin dolarlık dik fiyat hedefi

Kağıt üzerinde, Bitcoin’in gelecek yıllarda 250.000 dolar veya daha fazla bir değere varması olası. 2018’de olmayacak, 2019 veya 2020’de gerçekleşmeyecek. Ancak Ronnie Moas’a göre böyle bir dik fiyat hedefi yakın gelecekte olacak ancak şu anki piyasa durumuna göre bunun gerçekleşmesi mümkün görünmüyor.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin