2017'de rekor getiren CBOE, Bitcoin Vadelilerini yine mi başlatıyor?
2017'de rekor getiren CBOE, Bitcoin Vadelilerini yine mi başlatıyor?

2017’de rekor getiren CBOE, Bitcoin Vadelilerini yine mi başlatıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – CBOE Global Market’in CEO’su Ed Tilly’ye göre, borsa hala kripto para alanına geri dönme umudunu koruyor. Bloomberg’e verdiği yakın tarihli bir röportajda Tilly, CBOE’nin sektördeki önceki aksaklıklara rağmen Bitcoin Vadeli İşlemlerinden henüz vazgeçmediğini söyledi.

Borsa, şirketin ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na başvurusu için onay almayı umarak 2 Mart’ta VanEck’in Bitcoin borsa yatırım fonunun (ETF) hisselerini listelemek için resmi olarak başvurdu. Şimdi, düzenleme kurulunun başvuruyu onaylamak veya reddetmek veya sadece inceleme sürecini uzatmak için 45 günü var.

Bunun arkasındaki nedenler sorulduğunda, Tilly şu yorumu yaptı:

“Bir bütün olarak platformu oluşturmaya istekliyiz. Perakende ve kurumlardan çok talep var ve orada olmamız gerekiyor. “

Yakın zamanda CBOE Global, dünyanın en büyük pazarlarından ikisi olan Avustralya ve Japon pazarlarına hizmet vermek amacıyla Chi-X Asia Pacific’i satın aldı.

CBOE, sorunlu geçmişi göz önüne alındığında kesinlikle uzun bir yol kat etti. Bitcoin Vadeli İşlemleri listelerini ilk olarak 2017’de başlattı, ancak iki yıl sonra teklifini sona erdirdi. Dahası, CBOE’nin en yakın rakibi olan Chicago Ticaret Borsası (CME), Şubat ayında Ethereum Vadelileri teklifini hayata geçti. Bu borsaların her ikisi de 2017 sonlarında her biri bir Bitcoin Vadeli İşlem sözleşmesi başlattığında büyük kazançlar elde etti.

Son zamanlarda kripto para birimlerine olan ilgi, kripto para piyasasını kabul eden ve kucaklayan daha fazla kurumla birlikte hızla arttı. Aslında, Tilly’nin açıklamalarının zamanlaması da doğru görünüyor. Özellikle de Elon Musk’un Bitcoin’in Tesla için bir ödeme şekli olarak kabul edilmesiyle ilgili son tweetinden sonra.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin