featured

2017 Yılının En Az Rağbet Gören 10 ICO Sektörü Listesi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ICO’lar son birkaç aydır oldukça dikkat çekmeye başladı ve o kadar ki çeşitli ülkeler ilk kripto paralarını üretmek istiyorlar. Sektör genel olarak yatırımcılar ve geliştiriciler tarafından büyük ölçüde başarılı olmuş görünüyor. Bununla birlikte, belirgin bir gerekçe olmaksızın, bugünlerde popüler olan ancak belirli türde projeler var. 2017 boyunca çok az ilgi gören ilk 10 ICO endüstrisi aşağıdadır.



10. İÇERIK YÖNETIMI

ICO projeleri söz konusu olduğunda içerik yönetimine çok az ilgi duymak alışılmadık bir durumdur. Kesinlikle mevcut olsalar da, endüstri 2017 boyunca gündeme getirilen tüm ICO fonlarından% 0,4’ünü (veya 9,5 milyon ABD doları) karşılıyor. Bu durumun yakın gelecekte değişmesini umut ediyoruz.

9. EMLAK

Bu belirli endüstri her zaman oldukça pahalıydı ve her şeyden önce ICO’lara kendilerini borç vermeyebilir. Bazı projeler bu bağış toplama yöntemiyle el ele verdiler, ancak bu belirli sektör şimdiye kadar 2017 boyunca 9.085 milyon ABD doları topladı. Bu, beklentilerin altında bir rakam ve gayrimenkul ile ICO’nun gelecekte daha iyi anlaşacakları düşünülüyor.

8. İLETIŞIM

Merkezi olmayan iletişimi söz konusu olduğunda yeni bir platform için ICO aracılığıyla para toplama o kadar kolay değil. 2017 yılına kadar bu sektörün tüm ICO fonlarından sadece 8,815 milyon ABD Doları tutarında olması nedeniyle yakın gelecekte karlı da olmayacaktır.

7. Sağlık

Sağlık endüstrisi blockchain ve merkezi olmayan teknolojilerden fayda görse de şu an bu sektör üzerinde yoğunlaşan ICO sayısı çok az. Bu çabalarla 8.31 milyon ABD doları para toplanabilmiş.

6. ETKİNLİKLER & EĞLENCE

ICO endüstrisinden fazla sevilmeyen bir diğer sektör de etkinlik ve eğlence sektörüdür. Bu özel amaçla ICO’ya ev sahipliği yapmanın bir sebebi olmadığı için, pekde şaşırtıcı değil. Bununla birlikte, birkaç takım girişimlerini için toplam 8.07 milyon ABD doları tutarında bir artış sağlamayı başardılar.

5. SOSYAL AĞLAR

Birçok insan, 2017 boyunca sosyal medya ile ilgili ICO çabalarının az veya hiç olmadığı konusunda şaşkın. Bu yıl bu tür projelerle 5.625 milyon ABD doları ödeyerek, sosyal medyayı yeniden canlandırmak isteniyor, ancak yakın gelecekte hiçbir şey yapılmayacak gibi görünüyor . 2018’in bu konuda herhangi bir iyileşme sağlayıp sağlamayacağını göreceğiz.

4. VERİ ANALİZİ

Kağıt üzerinde, veri analizi için ICO fonlarını artırmak hiç de mantıklı değil. Bu nedenle 2017 boyunca 2.037 milyon ABD doları tutarındaki bu çabalarla gündeme getirildiğini açıklıyor. Herhangi bir şirketin bu şekilde veri analizi dünyasında büyük etkisi olup olmadığı belirlenecek.

3. ENERJİ VE KAMU HİZMETLERİ

İnsanlar yenilenebilir enerjiyi, merkezi olmayan bir platformda ticaret yapma olanağı kazandığında ilginç bir fırsat yaratılmıştır. Ne yazık ki, şu anda bu pazar üzerinde hiçbir proje odaklanmayan veya en azından ICO’ların söz konusu olduğu hiçbir proje yok gibi görünüyor. 2017’de enerji ve kamu hizmetleri sektörü için 2 milyon doların biraz altında bir miktar toplandı ve hayal kırıklığına uğradı.

2. TEDARİK VE LOJİSTİK

Tedarik ve lojistik ile ilişkili çoğu çabalar ICO rotasını almaz. Bu, durumun önümüzdeki yıllarda değişmeyeceği anlamına gelmiyor, ancak 2017’de böyle çabalar için yalnızca 851.295 ABD dolara yükseldi. Bu hayal kırıklığı yaratan bir sayı, ancak, tamamen beklenmedik bir şey değildi.

1. YÖNETİM

Bu yıl boyunca bu özel alana odaklanan ICO’ların çok azını görmek oldukça şaşırtıcı. Aslında, yönetim ICO sektörü 2017 yılının ilk dokuz ayında 258.645 ABD doları seviyesinde yükseldi. Bu şok edici, ancak çoğu projenin bu yılın aynı eski sektörlerine odaklanma eğiliminde olduğunu da gösteriyor. Bazı farklı varyasyonlara şiddetle ihtiyaç duyulmaktadır.

Themerkle




Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin