XRP
Token ekonomisiyle ilgili endişeler arasında Bithumb'dan 12,5 milyon dolarlık XRP taşındı

2000 yatırımcı imza topladı… Ripple’ın artık XRP basmasını istemiyorlar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple tokeni XRP,  kripto pazarında ABD doları karşısında zor zamanlar geçiriyor. 2.000 kadar kripto yatırımcısı ise piyasadaki XRP’nin değeri ile ilgili bir araya gelerek bir dilekçe imzaladı ve Ripple’dan piyasaya çok fazla token sürmeyi bırakmasını istedi.

Bu yatırımcılar, piyasada çok fazla XRP tokeninin bulunmasının kripto para biriminin değerini zayıflatan en önemli faktör olduğunu düşünüyor. XRP, Ocak 2018’de en yüksek rekor seviyesi olan 2,85 dolara ulaşmıştı. Şu an ise Ripple tokeninin 0,2680 dolardan işlem gördüğünü kaydediyoruz.

Kampanya, bir kullanıcı tarafından Change.org‘a gönderildi ve bu imza kampanyasının arkasındaki sebep, tokenin geçmiş yıldaki düşük performansı. Ripple sadece piyasaya token sürüyor bu da XRP için kötü bir performansa neden oluyor.

Ripple, önümüzdeki bu tarz tepkiler ve haberlerle daha çok karşı karşıya gelebilir. Bu da XRP yatırımcılarının bu konudaki rahatsızlığı oldukça net şekilde belli olsa da şirketin satış politikasını değiştirmesi muhtemel gözükmüyor. Ağustos ayı geneline baktığımızda ise Ripple şirketinin emanet hesaplarından 314 milyon dolar değerinde bir milyar XRP tokenini piyasaya sürdüğü gözlemledik.

coinnounce

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin