20 Nisan Zcash analizi: Yükseliş sürebilir ancak dikkat
20 Nisan Zcash analizi: Yükseliş sürebilir ancak dikkat

20 Nisan Zcash analizi: Yükseliş sürebilir ancak dikkat

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Gizliliği koruyan bir kripto para birimi olan Zcash, kripto piyasası için önemli etkileri olabilecek yerel bir zirveye ulaştı. Kripto para geçen ay %60’lık bir artış gösterdi.

Analitik şirketi Santiment’e göre, Zcash’in sosyal hacmi son zamanlarda yüzde 25’e kadar yükseldi ve aylık en yüksek seviyesine ulaştı.

Geçen ay doğru sinyalleriyle bilinen TD sıralı göstergesi üç satış sinyali (9 yeşil mum) sunmuştu. Bu sinyallerin tamamı doğrulandı ve altcoin sırasıyla %20, %4,7 ve %18 düştü.

Gösterge son olarak 200-on iki saatlik hareket gücü nedeniyle benzer bir düşüş sinyali (9 yeşil mum) verdi. Eğer bu da doğrulanırsa Zcash artışını sürdürmeden önce ilk dört muma düşebilir.

Bununla birlikte, bu düşüş altcoini %38.2 veya %23.6 Fibonacci Retracement seviyelerinde bırakabilir. Ancak Zcash’e olan talep artarsa ​​bu bir sorun teşkil etmeyecek.

Bunun gerçekleşmesi için, gizliliği koruyan altcoinin 200-on iki saatlik hareketli ortalamasını aşması gerekiyor. Kripto para bu gerçekleşirse sosyal hacmindeki başka bir artışla birlikte 54 dolara kadar çıkabilir.

Bitcoin ve Zcash arasındaki korelasyon çok üst seviyede

BitInfoCharts’a göre Zcash ve Bitcoin’in güçlü bir ilişkisi var. Ortalama korelasyon katsayısı 0,97 ile son derece pozitif bir ilişkiye işaret ediyor. Bu nedenle altcoin fiyatının düşmesi, genel kripto pazarını etkileyen Bitcoin fiyatının da düşmesine neden olabilir.

Ethereum ve Litecoin gibi diğer altcoinler de son zamanlarda diğer kripto para birimlerinde aynı artışı öngören sinyallerle birlikte sosyal hacimlerinin arttığını gördüler. Yine de Zcash’in sosyal hacmindeki artışın piyasanın yükseliş trendine neden olacağını söylemek için henüz çok erken.

cryptopolitan

Sektörün en ünlü analistlerinden birinden akılalmaz Bitcoin tahmini!


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin