20 Kasım kripto fiyat analizi: BNB, SOL ve FTM varlıklarında son durum

20 Kasım kripto fiyat analizi: BNB, SOL ve FTM varlıklarında son durum

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para HaberKripto dünyası geçtiğimiz haftayı oldukça sıkıntılı geçirdi. Piyasa tamamen çöküşe doğru gitti. 2,85 trilyon doların üzerinde değere sahip olan piyasa, 340 milyar doları bulan kaybı bir anda yaşadı. Ancak geldiğimiz süreçte varlıklar yavaş yavaş toparlanma evresine geçiş yaptı. 20 Kasım kripto para analizi için en dikkat çeken 3 varlığa göz atacağız.

Piyasa hafta sonu olmasına rağmen toparlanma evresine geçti. Binance Coin, Solana ve Fantom gibi varlıklar 18 Kasım Perşembe günü en dip seviyelerini gördü. 1 hafta öncesine göre dip seviyeler yaşayan kripto para birimleri yeniden toparlıyor. Peki son görünümler nasıl?

Binance Coin (BNB)

Kripto fiyat analizi için önce BNB ile başlayabiliriz. Eylül ayının son günleri baz alındığında 6 hafta boyunca yükselen trend içinde devam etti. 39 gün kanalın son ayağında ise patlama yaparak yüzde 78’lik arttı.

7 Kasım günü ilerleyişini yeni bir tüm zamanlar zirvesiyle süsledi. Daha sonrasında genel düşüşten etkilenen BNB, 18 Kasım Perşembe günü en düşük seviyesini gördü. Boğalar 551 doları korurken, son 24 saat içinde yüzde 8’lik kazanç kaydetti.

Solana (SOL)

Majör kripto para birimleri arasına girmeyi başaran SOL, 12 Ekim’den 6 Kasım’a kadar önemli bir ralli oluşturdu. Bu ralli neticesinde ATH yapan Solana, %85 yükseldi. Zirveden sonra ise yüzde 18’lik düşüş yaşadı.

Boğalar bir türlü 215 dolar seviyesinde direnç sağlayamadı. DMI hafif ayı yönünün belli etti. Buna rağmen MACD ve AO indikatöründe boğa gücü saptandı.

Fantom (FTM)

Kripto fiyat analizi için son olarak Fantom’u inceleyeceğiz. FTM, diğer varlıklara göre 1 ay içinde ciddi bir sıçrama kaydetti. 22 Eylül ile 28 Ekim arasında %186.65’lik ralli başlattı. Bu sırada ATH yapan kripto para birimi daha sonrasında soluklandı.

18 Kasım Perşembe günü en düşük seviyesini test etti. Son 24 saat içinde yüzde 14’lük artış yaşayan FTM, 2,19 dolarda dolaşıyor. MACD ve AO gözle görülür bir yükseliş gücünü de gösteriyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin