bitcoin 6.000$
bitcoin 6.000$

20 Ekim 2017 Yeni Rekor Seviye, Bir Bitcoin 6.000 Dolar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

13 Ekimdeki artışının ardından değerini 5.500 dolar seviyelerinde stabil bir şekilde koruyan Bitcoin 6.000 Dolar rekorunu kırdı. Bitcoin 2017 yılı boyunca tüm yatırım araçlarından çok daha fazlasını kazandırdı.

Bitcoin fiyatı son 24 saat içinde 2 milyar dolarlık işlem hacmiyle uluslararası bazı borsalarda 6.000$ seviyesinden işlem gördü. En yüksek BTC işlem hacimleri sırasıyla Japonya, ABD, Güney Kore ve bazı Avrupa ülkelerinden geldi. Zimbabve ve Venezuella gibi ülkelerde ise Bitcoin hacimlerinde artışlar vardı.

Ana akım medyanın ilgisi ve uzmanların görüşleri

Bu yıl yaşanan büyük artış nedeniyle, Bitcoin, CNBC, Wall Street Journal , Bloomberg gibi ana akım medya organlarının ilgisini çekti ve kripto para sekrörü hakkında düzenli olarak başlıklar atılmaya başlandı. Ayrıca, tanınmış milyarderler ve en üst düzey mali stratejistler, bitcoin fiyatının artmaya devam edeceğine inanıyorlar. Bear Stearns ortağı Jeffrey Epstein, Fundstrat’ın Tom Lee ve Fortress’in Michael Novogratz gibi isimler, Bitcoinde büyük potansiyel gördüklerini söylüyorlar. Novogratz, bitcoin fiyatının 6-10 ayda 10.000 ABD Doları’na ulaşacağını düşündüğünü söyledi. Tom Lee, bitcoin yatırımcıların altın pazarının sadece yüzde 5’ini ele geçirmesi durumunda fiyatın yalnızca beş yıl içinde 25.000 dolara ulaşabileceğini düşünüyor.

bitcoin 6.000$
bitcoin 6.000$

bitcoin.com

Bitcoin, Türkiye alım-satım borsalarında gün içinde 21.700 TL’ye kadar yükseldi.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin