Tron ve Polkadot fiyat analizi: TRX ve DOT için teknik görünüm, izlenecek seviyeler
Tron ve Polkadot fiyat analizi: TRX ve DOT için teknik görünüm, izlenecek seviyeler

20 Aralık Tron ve VeChain fiyat analizi: TRX ve VET için beklenen seviyeler, önemli noktalar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tron, iki hafta önce 0,027 dolara kadar düştü ancak piyasadaki boğaların önemli 0,03 dolar seviyesini ayılardan geri kazanmasıyla istikrarlı kazançlar yakaladı ve toparlandı. VeChain ise yükselen bir üçgen modeli oluşturdu.

Tron (TRX) fiyat analizi

20 Aralık Tron fiyat grafiği
20 Aralık Tron fiyat grafiği

TRX için en son işlem seansı, %38,2 Fibonacci geri çekilme seviyesini 0,032 dolarda test etti ve geçti, ancak satış baskısı fiyatı bu seviyenin altına geri çekti.

MACD, TRX’in arkasında nötr görünüyor ve son birkaç gün fiyat 0,03 ila 0,032 dolar arasında kaldı.

Bir sonraki hamle için her iki sınırın dışında bir yakınlaşma gerekli ve son zamanlarda piyasanın boğaları tarafından 0,03 dolar seviyesi geri alındığından, daha da yukarı yönlü bir durum beklenebilir.

TRX’in 0,032 doların üzerine yükselmesi, destek olarak yeniden test etmesi ve önümüzdeki birkaç gün içinde bir kez daha yukarı doğru hareket etmesi, long pozisyonları açmayı tetikleyebilecek bir durum olabilir.

VeChain (VET) fiyat analizi

20 Aralık VeChain fiyat grafiği
20 Aralık VeChain fiyat grafiği

VET için 0,018 dolarlık bölgede kalıcı satış baskısı var. Fiyat, grafiklerde yükselen bir üçgen modeli oluşturdu, genellikle yukarı yönde bir kırılma gören bir model.

Üçgenin dışındaki bir kapanış, piyasa için bir sonraki yönü gösterecektir. Yazım sırasında RSI 50 civarında. 0,0168 doların altındaki kapanış hem RSI hem de fiyatın düşmesiyle sonuçlanabilir.

İyi işlem hacmiyle desteklenen güçlü bir hareket, bir kırılmanın yönünü en iyi şekilde gösterecektir ve işlemler bu onaya göre yapılabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin