featured

20.000 TRX dağıtılan projede TRX ile nasıl pasif gelir elde edebileceğinizi öğrenmek ister misiniz?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Okuyucularımızı, DAPP TronBuilding.com‘un Twitter hesabında  dağıtılan 20.000 TRX hibesini almaya davet ediyoruz.

TronBuilding ile TRX kazan
20.000 TRX dağıtılan projede TRX ile nasıl pasif gelir elde edebileceğinizi öğrenmek ister misiniz?

2018’in sonunda, Tron Blockchain akıllı sözleşmeler yapma fırsatı buldu. Bu, oyun endüstrisinin Tron blok zincirindeki gelişimine katkıda bulunan bir gelişmeydi. Bunlardan biri de TronBuilding olan birçok değerli proje ortaya çıktı. Size TronBuilding’in ne olduğu hakkında biraz bilgi verelim.

TronBuilding, kullanıcıların her saat başı TRX kripto parası kazanabilecekleri merkezi olmayan bir ekonomi stratejisidir. Bir yatırım aracı olan bu oyun, kullanıcılara bina ömrü boyunca gelir elde eden bir işletmenin satın alınmasından hemen sonra 6 hazır teklif yapılır. Trx’in çok umut verici bir para birimi olmasının yanı sıra, TronBuilding yatırım yapılan TRX miktarını da artırmayı teklif ediyor. Ayrıca bu oyunda kullanılan oyun içi para birimi de (in-game currency) bulunuyor. 1 TRX = 25 oyun içi dolar (in-game dollars) kabul edilen oyunda bu denklik değişmeyecek şekilde sabitlenmiş.

Proje güvenli mi?

Oyunun tüm koşulları Tron ​​smart contract (akıllı sözleşme) ile yazılmış ve hiç kimse bunları değiştiremez. Proje yönetimi toplam kullanıcı bakiyesine erişemez öyle ki bu, akıllı sözleşme bakiyesi üzerinde saklanır. Sadece kullanıcılar kazandıkları bakiyeden TRX miktarını çıkarma hakkına sahiptir. Sözleşmenin bakiyesi harcanmazken çekim yapılabilir. Oyun geliştiricileri kullanıcılardan para alamazlar, yalnızca proje geliştirme komisyonu olarak yüzde 10 oranında bir ücret alırlar. Ve Tron ​​ağının güvenilirliği, akıllı sözleşme bakiyesindeki fonların güvenliğini sağlar.

Akıllı sözleşme kodu halka açıktır ve herkes bu kodlara erişebilir. Ayrıca kamuoyunun güvenini kazanmış bağımsız uzmanlar tarafından da test edilmiştir.

TronBuilding ile kazanmaya nasıl başlanır?

PC’den oyuna başlamak için ilk olarak tarayıcınızda cüzdanınızın olması gerekir. Bu cüzdan, TronLink veya TronPay olabilir. Yüklemeden sonra, zaten var olan bir TRX adresini oluşturmanız veya yüklemeniz istenir. Gerektiğinde hesabınızı kurtarabilmek için ise kayıt aşamasında özel bir anahtar veya kelime öbekleri oluşturmanız önem arz ediyor. Cüzdan oluşturma aşaması sonrası, cüzdana TRX yükleyebilir ve ardından oyuna aktarabilirsiniz. İşlem ücretini ödemek için ise cüzdanınızda küçük bir TRX miktarı kalması gerekiyor. Oyunda her eylem için yaklaşık 0,4 ila 2 TRX  arasında bir işlem ücreti alınıyor.

Kâr etmeye başlamak için oyun içi para birimi ile bir veya daha fazla işletme kurmalısınız. Aktif işletmelerden elde edilen kâr, her saat otomatik olarak tahsil edilir. Binalardan elde edilen tüm gelirler, para çekme fonu ve işletme sermayesi için eşit olarak ayrılır. İşletme sermayesi, üretim sermayesini ve kârınızı artırmak amacıyla yeni binaların satın alımında harcanabilir. Para çekmek için kullanılabilir fonlar herhangi bir zamanda çekilebilir ya da bu fonları şehrinizin gelişimi için kullanabilirsiniz. Kârınızın büyüklüğü ise sizin seçtiğiniz yeniden yatırım stratejisi ile doğru orantılıdır. Oyundaki her bina sınırlı iş süresine sahiptir. Böyle bir sistem, oyunda her şehir için refah ve uzun bir proje ömrü sağlar.

Proje hakkında ek bilgi

Proje 16 Nisan 2019’da ortaya çıktı ve çok kısa bir sürede oyuna 380’den fazla oyuncu katıldı. Bu, 3,9 milyondan fazla TRX anlamına geliyor! Oyun, dappradar‘a göre Tron ​​Blockchain’de geliştirilen tüm dapp oyunları arasında 18. Sırada yer alıyor. Proje, tüm sorularınızı sorabileceğiniz Türkçe bir Telegram hesabına sahip. Yönetim ya da proje katılımcıları size memnuniyetle yardımcı olacaklardır.

TelegramTelegram TR chatTwitter

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin