21 Eylül Tron (TRX) ve Compound (COMP) fiyat analizi
21 Eylül Tron (TRX) ve Compound (COMP) fiyat analizi

2 Temmuz TRX fiyat analizi: TRON 4.0 için son beş gün!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Büyük Yolculuk adıyla lanse edilen TRON 4.0, 7 Temmuz 2020’de piyasaya sürülecek. Bu büyük güncelleme, merkezsiz bir internet çerçevesini güçlendirmek için merkezi olmayan Web Tron’un tüm avantajlarını korumayı amaçlıyor. Karşınızda TRON cephesinde son yaşananlar ve TRX fiyat analizi.

Blockchain tabanlı büyük işletim sistemi TRON protokolü; ölçeklenebilirlik, yüksek kullanılabilirlik ve yüksek verimli bilgi işlem sunuyor. Bu, TRON’un merkezi olmayan ekosistemindeki tüm uygulamalar için bir destek görevi görüyor.

https://twitter.com/HuobiGlobal/status/1278487583916388352

TRX tokeninin bu yükseltmeden faydalanabileceğine dair güçlü bir öngörü söz konusu.

TRON (TRX) fiyat analizi

TRON’un son beş gündeki gün içi fiyat görünümü yükseliş eğilimi gösteriyor. TRX/USD’nin gün içi fiyat hareketi bugünkü işlem seansının açılış saatlerinde 0,0172 dolarda son beş günün en yüksek seviyesine ulaştı.

MACD grafiği düşüş eğilimi gösteriyor. Ancak kripto para 50 günlük ve 200 günlük MA’dan destek alıyor.

Ayrıca TRON, bir önceki ayda yaklaşık üç hafta boyunca yatay işlem gördükten sonra 0,0170 doların üzerindeki pozisyonunu geri kazandı. Hafta sona yaklaştıkça, TRX’in mevcut momentuma göre kârla kapanması muhtemel görünüyor. Kripto paranın RSI değeri 52,96 seviyesinde ve 0,0170 doların altındaki gün içi düzeltmeden sonra aşırı alım bölgesinin altına düştü.

12 saatlik grafiğe baktığımızda TRON’un bir önceki ayın son iki haftasında görülen fiyat konsolidasyonu dışında gözle görülür bir yükseliş eğilimi sergilediğini görüyoruz. Ancak bu konsolidasyon bir önceki ayın kapanışından önce kırıldı ve TRX/USD beş gündür yükseliş trendi izliyor. 12 saatlik grafikte, TRX coin 50 günlük ve 200 günlük günlük MA’dan tam destek alıyor.

Bu arada Washington’da avukatlar kripto para birimleri üzerinden ödeme kabul etmeye başlıyor. İlgili haberimize buradan ulaşabilirsiniz.

cryptonewsz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin