Dev şirketten, 2 milyar dolarlık Metaverse hamlesi…

Dev şirketten, 2 milyar dolarlık Metaverse hamlesi…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Web3 oyun ve yazılım devi Animoca Brands, yeni bir dünyaya geçiş yapmak için kolları sıvadı. Şirket, Metaverse alanında yatırım yapmak için 2 milyar dolara varan bir fon başlatmaya hazırlanıyor.

Fon şu anda oluşum aşamasında olduğu kaydedildi. Şirket fon oluşturduğu andan itibaren büyük bir bütçeyle yatırım yapacak.

Animoca Capital adlı fonun kurucu ortağı ve yönetim kurulu başkanı Yat Siu, Nikkei ile yaptığı röportajda, ilk yatırımını gelecek yıl yapmasının beklendiğini söyledi. 2023 yılı itibarıyla şirket yatırım fonunu başlatacağa görülüyor.

Şirketin 2 milyar dolarlık Metaverse hamlesi

NikkeiAsia’ya göre Animoca Brands CEO’su Yat Siu, şirketin Metaverse işletmelerine yatırım yapmak için 2 milyar dolara kadar bir fon kurmaya çalıştığını söyledi.

Animoca Capital’in birincil endişesi, ekonomik getiri peşinde koşmak yerine bir Web3 ekosistemi geliştirmek ve aktif bir pazar oluşturmak için stratejik olarak yatırım yapmak olacaktır. Siu, fonun tüm Web3 şirketleri için iyi bir giriş noktası sunacağını söyledi ve ekledi:

“Birçok geleneksel yatırımcı için, büyümeye [aşamaya] geç bir aşamaya yatırım yapmak daha güvenlidir. Riski çok daha yüksek olan bir tohum girişimine yatırım yapmaktan çok farklı.”

theblock


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin