Bitcoin SV (BSV) ve Compound (COMP) fiyat analizi: Günün dikkat çeken altcoinlerinde gidişat nasıl?
Bitcoin SV (BSV) ve Compound (COMP) fiyat analizi: Günün dikkat çeken altcoinlerinde gidişat nasıl?

2 Kasım Bitcoin SV fiyat analizi: BSV için sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin SV, bu haberin yazıldığı esnada 165-180 dolarlık fiyat aralığında büyük bir ikilemle karşı karşıya. BSV fiyatı 160 ila 180 dolar arasında gidip gelirken, kripto varlık Bitcoin’in yeni rallisinden de yararlanamadı. Bitcoin şu anda yüksek seviyelerde olsa da birçok kişi kral kripto paranın yakında düzeltme görebileceğini düşünüyor.

Bitcoin SV de BTC’nin liderliğini takip edebilir.

Bitcoin SV 1 günlük grafik

2 Kasım Bitcoin SV fiyat analizi
2 Kasım Bitcoin SV fiyat analizi

Uzun vadeli düşüş paterni, 1 günlük grafikte yükselen bir takoz paterni kaydettiği için BSV için açıkça görülüyor. Patlama yakın gibi görünse de henüz zamanı gelmemiş olabilir. Daha düşük yükselen trend çizgisinin yakınında konsolidasyonu hayal eden BSV, 170-180 dolar aralığının üzerinde başka bir ralli başlatabilir. Fiyat er ya da geç düşüş düzeltmesine uğrayacak olsa da şu anda belirsizlik var.

Bitcoin için bir ani düzeltme, BSV için doğrudan bir düşüşe yol açabilir ve desteklerin 160 ​​ve 150 dolarda yeniden test edilmesi olası. Aksi yönde normal bir piyasa yapısı, grafiklerde yukarı doğru harekete izin verebilir.

Sebepler

Piyasa göstergelerinin çoğunluğu buradan itibaren düşüş eğilimine işaret ederken Stokastik RSI aşırı satım bölgesi yakınlarında yükseliş eğilimi göstermeyi planlıyor. Bu özel gösterge, MACD ve sinyal hattında açık bir düşüş eğilimi gösterdiği için MACD tarafından desteklenmedi.

Benzer şekilde Awesome Osilatörü piyasa Bitcoin’e güçlü bir şekilde güvendiği için BSV için herhangi bir yükseliş ivmesi gösteremedi

Bitcoin SV ve Bitcoin, eylül ayının başından bu yana korelasyonda dramatik bir düşüş kaydetti ve düşüş düzeltmesi sırasında da bu bir faktör olabilir.

Sonuç

Bitcoin SV’nin uzun vadeli eğilimi, kolektif piyasa başka bir yükseliş veya düşüş rallisini beklediğinden, şu anda 165-180 dolar arasında yatay hareket var.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin