featured

Bu 2 altcoin satın alma sinyalleri veriyor! Yükseliş yakın mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden olan Polkadot ve Kusama, iyimser görünümleri ile satın alma sinyalleri veriyor.

Polkadot ve Kusama %28 oranından fazla değer kaybederek aşırı satım bölgesine geriledi. Şimdi ise DOT ve KSM günlük grafiklerinde alım sinyalleri veriyor. Yukarı yönlü baskıdaki bir artış, her iki altcoin’in de %16’nın üzerinde toplanmasına yardımcı olabilir.

Polkadot ve Kusama, yükselişin eşiğinde görünüyor. Yine de, her iki altcoin’in de yukarı yönlü hedeflerine ulaşabilmeleri için önemli bir engeli aşması gerekiyor.

DOT ve KSM ralliye hazır görünüyor

Her iki token da son 11 günde önemli kayıplar yaşadı. Bu kayıpların ardından toparlanma için yükseliş ivmesi kazanılıyor gibi görünüyor.

DOT, 2 Nisan tarihinde 23,85 dolar ile zirve yaptığından bu yana %28,72 oranında değer kaybederek yakın zamanda dik bir düşüş yaşadı. Polkadot, 17 dolar civarında hayati bir destek noktası bulmuş gibi görünüyor. Bu arada bir teknik gösterge, altcoin’in aşırı satım bölgesinde işlem gördüğünü ve sıçramaya her an hazır olabileceğini gösteriyor.

altcoin DOT grafik

Tom DeMark (TD) Sıralı göstergesi şu anda DOT’un günlük grafiğinde bir satın alma sinyali sunuyor. Mevcut fiyat seviyeleri etrafındaki satın alma baskısındaki artış, iyimser görünümün doğrulanmasına yardımcı olabilir.

Polkadot, kenarda kalan yatırımcıları piyasaya yeniden girmeye teşvik etmek için 18,30 dolar seviyesinin üzerinde bir günlük kesin kapanış yapmalıdır. Bu direnç noktasını aşmak, TD tarafından sunulan satın alma sinyalini doğrulayabilir. Bunun sonucunda da Polkadot 19,50 dolar hatta 21 dolara kadar yükselebilir.

Bir diğer altcoin olan Kusama da 2 Nisan tarihinden bu yana yaşanan düşüşün ardından çok önemli bir talep alanına ulaştı. Yine de daha fazla ilerleyebilmek için kritik direnç noktasını kırması gerekiyor.

TD ayrıca Kusama’nın günlük grafiğinde de bir alım sinyali veriyor. KSM’nin yükseliş oluşumunun doğrulanması için 160 dolarlık direnç seviyesinin üzerinde belirleyici bir kapanış yapması gerekiyor. Bu engelin kırılması durumunda altcoin, 180 dolara hatta 207 dolara kadar yükselebilir.

Yükseliş görünümünün kalıcı olması için Polkadot ve Kusama’nın destek noktasının üzerinde işlem görmeye devam etmesi gerektiğini belirtmekte fayda var. DOT için kritik destek noktası 17 dolar seviyesinde iken KSM için ise kritik destek noktası 136 dolar seviyesinde bulunuyor.

CryptoBriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin