Bu 2 altcoin'de grafikler farklı sinyaller veriyor: Alım vakti geldi mi?
Bu 2 altcoin'de grafikler farklı sinyaller veriyor: Alım vakti geldi mi?

Bu 2 altcoin’de grafikler farklı sinyaller veriyor: Alım vakti geldi mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin korku ve açgözlülük endeksi bir kez daha aşırı korku duygusuna sürüklenirken, Near kısa vadeli konsolidasyon aşamalarına devam ediyor. Böylece 4 saatlik grafiklerinde düşüş flamaları oluştu. Ayrıca ICP, alıcıların daha fazla düşüşü önlemek için 20 EMA’ya adım atttı ve satın alma gücünün azaldığını görüyoruz.

NEAR Protocol (NEAR)

15 Ocak’taki ATH’sinden bu yana NEAR, değerinin %53,83’ünü kaybetti ve 24 Ocak’ta bir ayın en düşük seviyesini gördü. Ayrıca 11,6 dolar seviyesindeki kritik direncini de (önceki destek) kaybetti.

ADA gibi Near da 4 saatlik grafiğinde düşüş eğilimine tanık oldu. Şimdi boğalar için ilk engel, kritik tedarik bölgesinde (dikdörtgen, sarı) duruyor.

Bu haberin yazıldığı sırada altcoin, 24 saatlik %2,2’lik bir kayıp kaydettikten sonra 10,78 dolardan işlem görüyordu. Rekor düşük seviyesine düştükten sonra, RSI son 12 gün içinde sağlam bir canlanma gördü. Kendisini denge seviyesinin üzerinde sürdürmek için mücadele ederken düşüş eğilimi gösteriyor.

Internet Computer (ICP)

En son ortaya çıkan yukarı kanal (sarı), %38,2 Fibonacci direncinin üzerinde güçlü bir kapanış gerçekleştirdi. Ancak satıcılar %50 seviyesinde devreye girdi.

Yukarı kanal çöküşünden bu yana, 20 EMA (camgöbeği) güçlü bir direnç olarak kaldı. Bu seviyenin altındaki herhangi bir kapanış, alt trend çizgisinin (sarı) dinlenmesini sağlayabilir.

Bu haberin yazıldığı sırada ICP, üç günlük %13,7’lik bir kazanç kaydettikten sonra 20,95 $’dan işlem görüyor. RSI, desenli bir kopuş gerçekleştiriyor ve orta hat desteğini test ediyor. 50 seviyesinin altındaki herhangi bir kapanış, düşüş etkisinin arttığını teyit edecek.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin