1Inch Ethereum'da donum noktasına ulaştı

DeFi platformu 1Inch, Ethereum’da bir dönüm noktasına ulaştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bir DEX toplayıcı platformu olan 1Inch, bugün erken saatlerde Ethereum (ETH) ağında önemli bir kilometre taşına ulaşmayı başardı. Popüler Defi protokolü, ETH ağındaki kullanıcı sayısının 1 milyona ulaştığını duyurarak popülerliğini ve kullanımını ön plana çıkardı.

https://twitter.com/1inch/status/1472869815928991754?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1472869815928991754%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fcoingape.com%2Fdefi-news-1inch-breaches-key-milestone-of-1-million-users-on-ethereum-eth%2F

Platformun ağının büyük dönüm noktası, B Serisi fonlama turunda 175 milyon dolar arttırarak değerlemesini 2,25 milyar dolara çıkardığı son fonlama turundan sadece üç hafta sonra geldi. DEX toplayıcı, her yönüyle kripto benimsemesinin hakim olduğu 2021 yılında büyüyen kripto tek boynuzlu atlar listesine katıldı.

2021’de kripto girişimleri ve projeleri, önceki tüm yılların toplamından daha fazla fon topladı ve toplayıcı platformu, Aralık ayının ilk haftasında en son finansman turlarından birini kapattı.

1Inch, önemli limit emri değişiklikleri ve takas verimliliği sağlar

1Inch protokolü, birkaç gün önce ikinci sürümü başlatarak limit düzeninde önemli değişiklikler yaptı. Yükseltme, artan gaz ücreti endişeleri arasında ETH takasları için verimlilikte de önemli bir artış gördü. En son yükseltmede en göze çarpan özelliklerden biri, tokenleri ETH’ye takas etmek için gazsız sipariş vermeyi kolaylaştırma yeteneğidir. Geliştiricilerden biri nasıl çalıştığını açıkladı:

“Bir kullanıcı, ETH bakiyesi 0 olsa bile, token izin verdiği sürece, bir airdropta aldığı veya fiat için satın aldığı herhangi bir tokeni ETH ile takas etmesini sağlayan bir limit emri oluşturabilir.”

Herhangi bir ETH’ye sahip olmayan kullanıcılar, izinleri destekleyen paralarla işlem yapabilecekler. İzinleri destekleyen paralar arasında şu anda, USDC, AAVE, UNI, DAI, 1INCH, BAL ve diğerleri dahil olmak üzere Ethereum’da 112, BSC’de 33 ve Poligon’da 15 benzer token var.

1Inch token fiyatı

1Inch tokeni de mevcut piyasa düşüşüne karşı direnç gösterdi ve diğer altcoinler gibi bir fiyat düzeltmesi görmesine rağmen, yaşadığı fiyat düşüşü diğer kripto paralar kadar yüksek değil. Token, son 24 saatte %5 düşüşle 2.33 dolardan işlem görüyor.

1Inch

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin