1’den fazla ETH tutan adres sayısı rekora koşuyor; Dip seviyeler bir kez daha fırsat olarak görülüyor
1’den fazla ETH tutan adres sayısı rekora koşuyor; Dip seviyeler bir kez daha fırsat olarak görülüyor

1’den fazla ETH tutan adres sayısı rekora koşuyor; Dip seviyeler bir kez daha fırsat olarak görülüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası düşüşünü fırsat bilen yatırımcılar ETH gibi en sevdikleri kripto paraları almak için yarıştı.

Glassnode verileri, 1’den fazla Ethereum tutan bir dizi adresin tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1.407.532 adete ulaştığını ve önceki tüm zamanların en yüksek seviyesi 1.407.198  adeti geride bıraktığını gösteriyor.

En iyi kripto para alım satım stratejilerinden biri, piyasa istikrara kavuştuğunda büyük kâr elde etmek için büyük bir fiyat düşüşü sırasında her zaman portföyünü doldurmak olmuştur.

İlginç bir şekilde, birçok kripto yatırımcısı mevcut ayı piyasasını, piyasa değerine göre dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum (ETH) satın almak için bir fırsat olarak görüyor.

Yatırımcılar düşüş piyasasında daha çok ETH biriktirme fırsatı yakaladı

Glassnode’daki yeni verilere göre, en az bir ethereum tutan benzersiz adreslerin sayısı bugün tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1.407.532’ye (ATH) ulaştı.

Feat, kripto para birimi yatırımcılarının ETH holdinglerini artırmak için ayı piyasasından yararlandığını gösteriyor.

En az bir ETH veya daha fazlasına sahip adreslerin önceki ATH’sinin, toplam kripto piyasası sermayesinin sert çıkışın görüldüğü hafta sonu olan 21 Ocak 2022 Cuma günü kaydedildiğini belirtmekte fayda var.

10 Kasım 2021’de 4.878$’da zirveye ulaştığından beri %48’den fazla düştüğü için Ethereum fiyatı büyük darbe aldı. Coingecko verilerine göre kripto para şu anda 2.500$ civarında işlem görüyor.

Varlık sınıfı, özellikle bu ayı piyasasında yaygın bir şekilde benimsenmeye devam ettiği için, Ethereum, kripto tüccarları arasında en sevilen kripto para birimlerinden biri olarak kabul ediliyor.

Ayı piyasasının yanı sıra, Ethereum’un yaygın olarak benimsenmesinden belirli faktörler sorumludur. Değiştirilemez tokenler (NFT’ler) ve Play-to-Earn (P2E) oyunları, kripto alanındaki en sıcak nişler arasında ve bu projelerin çoğu Ethereum blok zincirinde geliştirilmekte.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin