1broker

1broker sitesinin kapanmasının ardından yeni bir açıklama geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin vadeli işlem hizmeti veren 1Broker, Pazartesi günü yaptığı açıklamada, kullanıcıların platformun “salt okunur” versiyonuna erişmelerine izin vermeye başlayacağını belirtti. Bu gelişme, ABD düzenleyicilerinin siteye el koyması sonrası birkaç gün sonra gelen ilk gelişme olarak dikkat çekiyor.

Şirket Pazartesi günü yaptığı açıklamada, 1Broker’ın önümüzdeki birkaç gün içinde ABD’de konu ile ilgili destek almak için hukuk danışmanı hizmeti alma planını açıkladı. Geçtiğimiz hafta, ABD Menkul Kıymetler Borsa Komisyonu ve Emtia Vadeli İşlemleri Ticareti Komisyonu, şirketi ABD yatırımcılarının platformunda işlem yapmasına izin vererek federal yasayı ihlal etmekle suçlamıştı.

1broker müşterilerin fonlarını görebilmesi için siteyi yeniden açmak istiyor

Bu süreç bir yana, 1Broker’in avukatlarının, müşterilerin kendi hesaplarını ve işlem geçmişini görmeleri için salt okunur sürümü kurmak için şirkete izin verdikleri söyleniyor. Şirket tarafından atılan bir twit göre sitenin salt okunur versiyonu Çarşamba gününe hizmete açılacak.

Şirket fonların güvende olduğunu açıkladı

Şirket, müşterilerin fonlarının güvende olduğunu belirterek şunları söylüyor:

Şu anda, önceliğimiz müşterilerimizin para çekim işlemlerine izin vermek. Şirket ayrıca tüm para çekme taleplerini karşılayabilecek yeterli paraya sahip. Fakat bu işlemler için gerekli adımları atamadan önce yetkililerden izin almak zorundayız.

1Broker yaptığı açıklamada, FBI 1broker.com alan adını geçen haftaki suçlamaları göz önünde bulundurarak kapatmak suretiyle şirketin işlemlerini askıya almasına neden oldu. Bu gelişmelerin akabinde ise 1broker’ın ana şirketi 1Pool’un web sitesine yapılan bir uyarı ile “ticaret paneline artık erişilemediğini” bildirilmişti.

1broker CEO’su para çekim işlemlerini başlatmaya hazır

Şirketin CEO’su Patrick Brunner, CoinDesk’e yaptığı açıklamada müşterilerinden sabırlı olmasını isteyerek şunları söyledi:

Maalesef, bu gibi konular biraz zaman alıyor – bizim bakış açımızdan bakıldığında, şu anda para çekme işlemlerine hazır olduğumuzu söyleyebilirim.

coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin