NFT pazarında yaprak dökümü sürüyor: Ayrılan ayrılana…

19 yaşındaki genç sanatçı, NFT satışları ile geçiniyor: Bakın bu zamana kadar ne kadar kazandı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Her ne kadar şu sıralar NFT’lerin esamesinden bir haberimiz olmasa da  sanatçılar kazançlarına yenilerini ekliyor. Kripto piyasasının yaşadığı çöküşün ardından fazla sesini çıkarmayan NFT pazarı da kötü günler geçiriyor. Ancak buna rağmen NFT satışları ile kazanç sağlayan sanatçılar dikkat çekiyor.

NFT satışları sayesinde kazanan pek çok sanatçı dünyanın yeni zenginleri arasında yer alıyor. Ultra zengin olarak lanse edilmese de satışlarda elde ettikleri gelir dudak uçuklatıcı.

19 yaşındaki bir genç Victor Langlois’in, bir yıldan biraz fazla süre içinde NFT üzerine çalışmalar yürütüyor. Değiştirilemez tokenlerinin (NFT’ler) satışından yaklaşık 50 milyon dolar kazandığı bildirildi. Yaptığı sanatsal çalışmalar ise büyük beğeni topladı.

NFT satışlarıyla 1 yıl içinde 50 milyon dolar kazandı

NBC News tarafından yayınlanan bir rapora göre, 19 yaşındaki sanatçı, fiziksel sanat eserleri ve NFT’lerinin New York’taki Christie’s müzayede evinde 2.16 milyon dolara satılmasından sonra ilk kez ana akım ününe kavuştu.

Langlois, Nisan ayında 24 saat içinde yaklaşık 20 milyon dolarlık dijital sanat satışı da dahil olmak üzere NFT sanatında birkaç yüksek profilli satış daha yaptı. Rapor, satışın NFT pazar yeri Nifty Gateway için tarihin en büyük üçüncü satışını temsil ettiğini söylüyor.

NFT satışları için dönüm noktasına kavuşan genç, ilk başarılı satışından sonra diğer dijital sanat eserleri de kolaylıkla alıcı buldu. Gencin, yaptığı aykırı çalışmalarla dikkat çektiğini söyleyelim. Size göre bu gencin yaptığı çalışmalar nasıl?

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin