Bitcoin SV (BSV) ve Compound (COMP) fiyat analizi: Günün dikkat çeken altcoinlerinde gidişat nasıl?
Bitcoin SV (BSV) ve Compound (COMP) fiyat analizi: Günün dikkat çeken altcoinlerinde gidişat nasıl?

19 Kasım Bitcoin SV (BSV) ve Cosmos (ATOM) fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin tarafından kaydedilen son fiyat hareketleri, bu hafta kripto piyasasındaki çoğu altcoin tarafından taklit edildi. İlginç bir şekilde, Bitcoin, çok beklenen 18 bin dolar seviyesinin ihlalini sağlayamamasından sonra konsolide olmaya devam ederken, çoğu altcoin düzeltmeye maruz kaldı. Bugünkü analizimizde konuklarımız Bitcoin SV ve Cosmos.

Bitcoin SV (BSV) fiyat analizi

19 Kasım Bitcoin SV fiyat grafiği
19 Kasım Bitcoin SV fiyat grafiği

Kötü şöhretli fork para Bitcoin SV iyi bir yıl geçirmedi. BSV çoğu altcoinin aksine ağustos ayında yükselirken, sonrasındaki birkaç ay BSV’nin düşüş trendinden çıkma mücadelesi ile sürdü. BTC’nin son rüzgarı BSV’yi de arkasına aldı ve kripto para yüzde 8’in üzerinde arttı. Ancak bu son rüzgarın BSV trendin tersine çevirmeye zorlayıp zorlayamayacağının hâlâ belirsiz olduğu unutulmamalı.

Bollinger Bantlarının genişliği fiyat mumları etrafında tekdüze kalırken, MACD çizgisi grafiklerde yükseliş eğilimi gösterdikten sonra sinyal hattının hemen üzerinde geziniyor.

Cosmos (ATOM) fiyat analizi

19 Kasım Cosmos fiyat grafiği
19 Kasım Cosmos fiyat grafiği

Bitcoin SV gibi, Cosmos da çok tutarsız bir 2020 geçirdi. ATOM, ağustos ayındaki dramatik düşüşün ardından yükseliş trendini sürdüremedi. Bitcoin’in yükselişi, ATOM’un fiyatını %6 oranında artırsa da, özellikle de düzeltmeler zaten yolda olduğundan, grafiklerde herhangi bir türden trendin tersine çevrilmesini başlatmak için yeterli görünmüyor. Bu yazı yazılırken Cosmos, direnç seviyesinden daha çok destek seviyesine yakın işlem görüyor.

Parabolik SAR’ın noktalı işaretleri geçen hafta agresif şekilde değişirken, grafiklerde kesin bir eğilimin olmayışı dikkat çekti. Awesome Osilatörü Cosmos için piyasa ivmesinin eksikliğinin altını çizdi.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin