Son düşüşle beraber Ethereum için alım fırsatı mı doğdu? Analist açıkladı
Son düşüşle beraber Ethereum için alım fırsatı mı doğdu? Analist açıkladı

19 Haziran Ethereum fiyat analizi: ETH için kritik seviyeler ve teknik göstergeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son iki gün içerisinde ABD doları karşısında 238-240 direnç seviyesinin altına düşen Ethereum fiyatı, 235 ve 232 dolarda yer alan önemli destekleri de kırarak endişe yaratan bir havaya büründü.

Ethereum fiyatı önemli destek seviyelerinin altına geriledi

232 dolar seviyesinin ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın da altına düşülmesiyle yatırımcılar arasındaki korku körüklenirken gün içinde 226 dolarda bir dip görüldü. Kripto para o dakikadan beri toparlanma girişiminde ve bu haberin yazıldığı esnada 229,30 dolardan işlem görüyor.

İlk direnç 230 dolar seviyesine yakın. Dün takip edilen büyük düşüş kanalı halen ETH/USD saatlik grafikte 232 dolar civarındaki dirençle aktif durumda.

ethereum fiyatı, ethereum grafiği, ethereum ne kadar, ethereum analizi

Bundan sonra neler olacak?

Fiyatın 232 dolar seviyesine ve 100 saatlik basit hareketli ortalamaya yakın güçlü bir satış ilgisiyle karşılaşması muhtemel görünüyor.

Düşüş yönünde ana destek 225 dolar seviyesinide görülüyor. Fiyat 225 dolarlık desteğin üzerinde kalamazsa yakın vadede 218 dolar ve 215 dolar seviyelerine doğru daha büyük düşüş riski var.

Pozitif bir bölgeye geçmek için Ethereum kanal direncini (232 dolar) ve 100 saatlik SMA’yı kırmalı. Bir sonraki kilit direnç 238 dolar ve 240 dolar seviyelerinde.

Ethereum fiyatı 240 dolarlık direnç bölgesinin üzerine çıkmayı başarırsa güçlü bir artış başlayabilir. Bir sonraki direnç seti 250 ve 255 dolar seviyelerine yakın olabilir.

Teknik göstergeler

  • Saatlik MACD: Yükseliş bölgesine geçmek üzere.
  • Saatlik RSI: 40 seviyesinin biraz üzerinde düşüş sinyalleri veriyor.
  • Büyük Destek Seviyesi: 225 dolar
  • Büyük Direnç Seviyesi: 232 dolar

Bu arada Türkiye’nin gayrimenkul alanında bir Bitcoin rekoru kırdığını biliyor muydunuz? İlgili haberimizi buradan okuyabilirsiniz.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin