xrp
Airdrop çılgınlığıyla XRP fiyatı 2 yılın en yüksek seviyesini gördü

19 Ekim Ripple analizi: XRP grafiği golden cross’a hazırlanıyor! Yükseliş mi geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Vince Prince’in Ripple fiyat tahmini, kripto para biriminin yakında 0,3 dolar seviyesine doğru yol alacağı yönünde. XRP fiyatı yazı yazılırken 0,247 dolar olarak görüldü. Kripto para birimi günün en yüksek seviyesine 0,249 dolara yaklaşırken, en düşük fiyat 0,24 dolar civarında görüldü.

19 Ekim Ripple fiyat grafiği
19 Ekim Ripple fiyat grafiği

1 günlük Ripple fiyat analizi

Solldy tarafından belirtilen ticaret kurulumu aşağıdaki grafikte de gösteriliyor. Altcoinin yükselen destek hattının üzerine çıktıktan sonra 0,245 dolar seviyesine yükselmesi bekleniyordu.

Formasyon kurulumu için kâr alma satış noktaları 0,24506 dolar, stop-loss ise 0,23873 dolar olarak işaretlendi. Kripto para birimi, 19 Ekim’de 0,245 dolar seviyesinin yakınında direnci aşarak fiyatın 0,248 dolara yükselmesine neden oldu. Kripto para piyasası gün içinde yükseliş hissiyatı gördü ve 0,248 dolar sınırının üzerine çıktı.

XRP yükselen kanalda yükselişe geçtiği için 24 saatlik grafikte iyi görünüyor. Alexander Harford, grafiklerde golden cross görüldüğünü belirtiyor ve bu da çift için bir yükseliş göstergesi.

Göreceli Güç Endeksi (RSI) aşırı satım gösterirken bu da fiyatın bir sonraki adımda artabileceği anlamına geliyor. 0,237 dolarlık yatay destek XRP/USD çifti tarafından 18 Ekim’de test edildi ve ardından fiyat grafikte yukarı doğru itildi.

XRP grafiğinde golden cross görüldü

50 ve 200 Günlük Hareketli Ortalamalar arasındaki golden cross da vurgulandı. Kısa vadeli hareketli ortalama, uzun vadeli hareketli ortalamayı geçtiğinde golden cross oluşuyor. Bu bir yükseliş göstergesi olarak yorumlanıyor.

Ripple, günlük grafiklerde büyük bir düşüş kanalı oluşturuyor ve fiyatın yakında bu kanalın üzerine çıkması bekleniyor. Aşağıdaki grafikte görülen dalga paterni, XRP’nin kanalın direncini geçebileceğini ve daha büyük yüksekleri test edebileceğini gösteriyor.

Yükselen destek hattı, düşen kanaldan çıktıktan sonra kripto para birimine destek sağlayacaktır. Fiyat sonunda 0,28 dolarlık işaretin yakınında azalan bir trend çizgisiyle karşılaşacak ve XRP’nin 0,3 dolar seviyesinin üzerine çıkması bekleniyor. Ancak bunun analist görüşü olduğunu ve kararlarınızda çok dikkatli olmanız gerektiğini bir kez daha hatırlatalım.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin