Toparlanmasını tamamlayan Ethereum için bugün hangi seviyeler izlenecek?
Toparlanmasını tamamlayan Ethereum için bugün hangi seviyeler izlenecek?

19 Ekim Ethereum fiyat analizi: ETH için sıradaki hamle ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Sürekli gecikmeye maruz kalan Ethereum 2.0 üzerindeki çalışmalar devam ediyor. ETH topluluğunun heyecanı tırmanırken fiyat da dalgalanıyor. Ayrıca DeFi ve akıllı sözleşme ortamının çoğu ETH’nin kapsamında. Ancak bu yazının yazıldığı sırada 375 dolardan işlem gören kripto para birimi uzun vadede düşüş eğilimi gösteriyor.

1 günlük Ethereum fiyat grafiği

1 günlük Ethereum fiyat grafiği
1 günlük Ethereum fiyat grafiği

ETH için günlük grafik, ETH’nin uzun vadede neden düşüş eğiliminde olduğunu gösterdi. Söz konusu eğilim 7 ay önce gerçekleşen Kara Perşembe’de başlayan yükselen kama oluşumundan kaynaklanmaktadır.

Bu modelin kırılması en az %15-20’lik bir düşüşe işaret ediyor. Düşüş kademeli olarak başlarsa, fiyatın %40 + düşerek 210 dolara ulaşmasını bile bekleyebiliriz.

Fiyat gibi RSI göstergesi de konsolide oluyor ve yukarıda belirtilen düşüşe bir kırılma yardımcı olabilir. OBV göstergesi, en son fiyat hareketinin güçlü hacim tarafından desteklendiğini gösterdi. Bunun kapsamı ancak fiyat gerçekten düştüğünde ve piyasa buna tepki gösterdiğinde belirlenebilir.

Orta ve uzun vadeli senaryoda neler olabileceğini görmek için grafiğe daha yakından bakabiliriz.

Yukarıdaki grafiğe göre ETH 396 ile 307 dolar arasında sınırlanıyor ve bu haberin yazıldığı esnada RSI göstergesi nötr bölgenin biraz üzerinde. Ancak MACD göstergesi ekim ayı başlarında meydana gelen yükseliş dalgasının ivme kaybediyor olabileceğini gösterdi.

Dolayısıyla bu grafikten çıkarılacak bir şey varsa, o da ETH’nin bu aralığı kırmadığı ve yakında alt aralığa gidebileceği.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin