19 Ekim Cardano (ADA) ve Dogecoin (DOGE) fiyat analizi
19 Ekim Cardano (ADA) ve Dogecoin (DOGE) fiyat analizi

19 Ekim Cardano (ADA) ve Dogecoin (DOGE) fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son 24 saatte yüzde 1,8 değer kazanan Bitcoin 11.670 dolardan işlem görüyor. Uzun durağanlık döneminden çıkmayı başaran kripto para birimi bugün 11.800 doları görerek son derece önemli bir hamle yaptı. Bu durum önümüzdeki günlerde altcoin piyasasına da yükseliş ivmesi kazandırabilir. Altcoinlere gelince, Cardano momentumu düşüşten yükselişe geçerken kısa vadeli hareketli ortalamanın üzerine tırmandı. Dogecoin ise son haftalarda düşüş ivmesi gösterirken bunu tersine çevirme belirtisi göstermiyor.

Cardano (ADA) fiyat analizi

19 Ekim Cardano fiyat grafiği
19 Ekim Cardano fiyat grafiği

Kripto varlık, Awesome Osilatör’de (beyaz) düşüş eğilimi göstererek iyi bir yükseliş kaydetti. Fiyat daha sonra 0,112 dolardan 0,103 dolara düzeltildi.

4 saatlik grafiklerde 50 SMA (sarı), son zamanlarda destek ve direnç seviyeleri olarak hareket etti. Awesome Osilatör sıfırın üzerine çıkarak yükseliş yönünde bir momentum değişikliğini gösterdiği gibi, ADA’nın fiyatı hareketli ortalamayı aşıyor gibi görünüyor.

Bu işaretler birlikte ele alındığında, ADA tekrar 0,112 dolara hareket edecek şekilde yönelim kazanabilir.

Dogecoin (DOGE) fiyat analizi

19 Ekim Dogecoin fiyat grafiği
19 Ekim Dogecoin fiyat grafiği

DOGE, neredeyse bir aydır 0,00257 dolarlık destekten sadece zayıf bir sıçrama kaydedebildi. Her yeniden testin, yukarıda bahsedilen seviyeyi zayıflatması beklenebilir.

MACD düşüş bölgesinde fakat bir alım sinyali vererek yükseliş eğilimi oluşturdu. Geçtiğimiz ay kripto varlığın satın alma hacmi, fiyat 0,00258 dolar seviyesinde konsolide olmasına rağmen, ara sıra aşağıya indi.

Birikim aşamasında DOGE’nin 0,0027 ila 0,00257 aralığında işlem görmesi beklenebilir.

Bu arada 19 Ekim Ethereum fiyat analizi için buradaki yazımızı okuyabilirsiniz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin