Binance Coin fiyat analizi: BNB için izlenecek kritik seviyeler
Binance Coin fiyat analizi: BNB için izlenecek kritik seviyeler

19 Aralık Binance Coin ve Dash fiyat analizi: BNB ve DASH için beklenen seviyeler, önemli noktalar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçen hafta, Bitcoin önceki direnç seviyelerini paramparça etti ve pek çok yeni ATH kaydetti. Bu yükseliş ivmesi, dünyanın en büyük ve en baskın kripto para birimi ile yüksek korelasyonu sayesinde altcoin piyasası tarafından da iyi bir şekilde yansıtıldı. Binance Coin, Dash ve Augur gibi popüler altcoinlerin tümü yükseldi ve çift haneli kazançlar kaydetti.

Binance Coin (BNB) fiyat analizi

19 Aralık Binance Coin fiyat grafiği
19 Aralık Binance Coin fiyat grafiği

Binance Coin, geçtiğimiz yedi gün içinde yüzde 15’in üzerinde bir fiyat artışı gördükten sonra 32,4 dolardan işlem görüyor. Şu anda BNB 4,6 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip ve 24 saatlik işlem hacmi 405 milyon dolar. Kripto para, 33 ila 34 dolar arasındaki direnç seviyesini test etmeye yakın. Bununla birlikte bir fiyat düzeltmesi halinde, BNB’nin 30 ve 29 dolarlık destekleri test etmesi olası.

Binance Coin için teknik göstergeler bir yükseliş anlatısını destekliyor. RSI göstergesi, aşırı alım bölgesindeki pozisyonunu iyi korumaya devam ederken MACD göstergesi, yükseliş eğilimi ile bu duyguya katılıyor.

Dash (DASH) fiyat analizi

19 Aralık Dash fiyat grafiği
19 Aralık Dash fiyat grafiği

Dash, şu an CoinMarketCap’ın listesinde 29. sırada yer alıyor. Geçen hafta yüzde 10’un üzerinde yükseldikten sonra kripto para 106,8 dolardan işlem görüyor ve 1 milyar doların biraz üzerinde bir piyasa değerine sahip. Dash için son 24 saat çoğunlukla yatay geçti. Kripto para 113 dolarlık fiyat aralığında önemli bir direnç seviyesine sahip ve 103 dolarlık desteğine yakın işlem görüyor.

EMA çizgileri fiyatı destekliyor gibi. RSI göstergesi ise aşırı alım bölgesine yakın kalmaya devam ediyor ve kripto paranın fiyatı için oldukça olumlu.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin