Litecoin ve Zcash fiyat analizi: LTC ve ZEC için izlenecek seviyeler
Litecoin ve Zcash fiyat analizi: LTC ve ZEC için izlenecek seviyeler

18 Nisan Litecoin analizi: LTC yatay bir seyir izliyor ancak dikkat

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasalarında bugün nispeten yatay bir seyir takip ediliyor. Bitcoin son 24 saatte %0,49 artış göstererek 7.141 dolardan işlem görürken ilk 10 altcoin arasında %1,5’tan fazla günlük hareket sergileyen bir kripto para yok. Litecoin de günlük %0,5 kazanç kaydederek bu haberin yazıldığı esnada 42,65 dolara geldi.

Ancak uzmanlar yatay seyri takiben bir düzeltme görülebileceği konusunda yatırımcıları uyarıyor.

Dün yaklaşık 39 dolardan 42 dolara keskin bir şekilde yükselen LTC, kazançlarının çoğunu tutmayı başardı. Litecoin’in bugün 41,80 dolar ila 43,15 dolar gibi dar bir aralıkta seyrederken trade yaparken ani bir kopmaya karşı dikkatli olunması gerekmekte.

Sektörün önde gelen isimlerinden Alex Clay, Litecoin fiyatının inişe devam edeceğine inanıyor. Analizine göre, fiyat 41,92 dolar seviyesinde güçlü bir destek buldu.

Ancak azalan üçgen paterni oluştuğunu söyleyen trader, fiyat bu destek seviyesinin altında kopuş yaşarsa short pozisyon almanın ihtiyatlı olacağını belirtti.

Grayscale’in en son yayımlanan üç aylık raporunda firma, dolaşımdaki Bitcoin arzının neredeyse %2’sine sahip olduğunu bildirmişti. Bu sayı, 2019 sonuna göre %0,1’lik artışı işaret ediyor. Grayscale’in BTC sahipliğindeki bu büyük artış kurumsal ilgiye bağlanıyor.

cryptopolitan

Bitcoin halving öncesinde bazı veriler alarm veriyor


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin