Bitcoin 16.000 dolara dayanırken bu kripto para kasım ayının yıldızı olabilir!
Bitcoin 16.000 dolara dayanırken bu kripto para kasım ayının yıldızı olabilir!

18 Nisan kripto para pazarlarında son durum ve öne çıkan başlıklar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

18 Nisan Kripto para pazarlarına yöne veren en önemli kripto paralar Bitcoin ve Ethereum’un son durumu ve piyasa gündeminde öne çıkan başlıkları da aşağıda sizler için derledik.

Bitcoin’de son durum

18 Nisan gün ortasına doğru, Bitcoin fiyatı son 24 saat içinde yüzde 1,06 oranında bir kazanca sahip olarak 5,286,33 dolardan işlem görüyordu. Pazarın günlük hacminin yüzde 8,5’ini temsil eden BTC/USD pazarında 180 milyon dolar değerinde BTC takası söz konusu. En fazla hacme sahip olan çift ise yüzde 80,7 pay ile BTC/USDT paritesi.

Ethereum’da son durum

Ethereum fiyatı son 24 saatlik zaman diliminde yüzde 3,2 arttı ve şu anda 172 dolara yakın bir fiyat ile işlem görüyor. Son 24 saat içinde toplam günlük işlem hacminin yüzde 5,5 pazar payına sahip olan ETH/USD çifti üzerinde 80 milyon dolar değerinde Ether değişimi yapıldı. En büyük ETH işlem çifti yüzde 51 pay ile ETH/USDT paritesinde gerçekleşiyor.

18 Nisan kripto para gündeminde öne çıkan başlıklar

Japonya, iç gözetimi arttırmak için kripto borsalarından bazı taleplerde bulunacak

Japonya’nın mali düzenleyicisi, dün yayınlanan Reuters raporuna göre, dijital para depolamak için kullanılan sözde “soğuk cüzdanlar”ın iç denetimini güçlendirmek için kripto para borsalarına bazı taleplerini iletecek.

Rapora göre, Finansal Hizmetler Ajansı (FSA) tarafından yapılan hamle, sanal para birimlerinin güvenliğinin sağlanmasındaki güçlüklerin yanı sıra, fintech endüstrisinden ekonomik büyümeyi teşvik etmeyi amaçlayan daha geniş risklerin altını çiziyor.

Binance’ın Singapur Fiat-Bitcoin borsası gelecek hafta açılıyor

Kripto para borsası devi Binance’ın Mali İşler Direktörü önümüzdeki hafta Singapur’da yeni kripto platformunu başlatacaklarını belirtti.

CEO Changpeng “CZ” Zhao, Nisan ayının başlarında Singapur fiat-kripto borsasının bu ay faaliyete geçeceğini açıklamıştı. Ardından Binance’ın CFO’su Wei Zhou’dan daha kesin bir tarih geldi:

Gelecek hafta, Singapur’da basit alım/satım işlemlerini başlatacağız. Aslında bu piyasaya sürdüğümüz yeni bir ürün olacak, Singapur’daki kullanıcıların Bitcoin’i Singapur Doları ile alıp satabilecekleri çok kolay bir alım/satım platformu tasarladık.

Coinbase, 11 Ülkeye daha yayılarak kripto-kripto ticaretini genişletiyor

Dün, Coinbase resmi bir blog yazısında, şirketin kripto-kripto hizmetlerini Coinbase Consumer ve Coinbase Pro platformları aracılığıyla 11 ülkeye daha sunduğu duyuruldu. Hizmetlerin başlayacağı 11 ülke şu şekilde: Arjantin, Meksika, Peru, Kolombiya, Şili, Hindistan, Hong Kong, Güney Kore, Endonezya, Filipinler ve Yeni Zelanda. Duyurunun özeti şu şekilde:

Bugün, müşterilerin Coinbase Pro ve Coinbase.com’da kripto para tutmalarına, ticaret yapmalarına, göndermelerine ve almalarına izin vererek Latin Amerika ve Güneydoğu Asya’da 11 ülkeyi kripto ekonomisine davet etmekten heyecan duyuyoruz. Böylelikle Coinbase, 53 ülkeye ulaşmış olup dört kıtaya yayılmış oldu.

cryptocompare

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin