İşlem ücretlerinin artması Ethereum’un sonunu mu hazırlıyor?
Ethereum son 5 ayın zirvesinde!

18 Haziran Ethereum fiyat analizi: ETH bu seviyeyi kırarsa ivmelenebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

238 dolarlık direnci temizleme girişiminin ardından Ethereum fiyatı ABD doları karşısında düşüşünü derinleştirdi. 232 ve 230 dolarlık destek seviyelerini kıran ETH 100 saatlik basit hareketli ortalamanın altına düştü.

218 dolardaki dip ile 237 dolardaki zirve arasında, %23,6 Fib geri çekilme seviyesinin altında bir kırılma gerçekleşti. Ancak düşüş 228 dolardaki destek bölgesi tarafından korundu. Ethereum fiyatı bu haberin yazıldığı sırada günlük yüzde 0,2’lik hafif bir değer kaybı yaşadı ve 233,67 dolardan işlem görüyor.

Ethereum fiyat grafiği

ethereum, ethereum fiyatı, ethereum grafiği, analiz, yorum, tahmin, ethereum ne kadar

234 dolar kırılırsa yükseliş ivmelenebilir

Ethereum şu anda 234 dolar ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın üzerinde bir kırılma girişiminde bulunuyor. Ayrıca ETH/USD saatlik grafikte 234 dolar dirençle oluşan önemli bir yükseliş bayrağı paterni var. Kanal direncinin üzerinde 234 dolar ile yukarı yönlü bir kırılma ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın üzerinde bir kapanma, 238 veya 240 doların test edilmesi için kapıları açabilir.

Daha yüksek fiyatlara devam edebilmek için fiyatın 240 dolarlık direncin üzerine çıkması gerekiyor. Bu senaryoda, fiyat 250 ve 255 dolar seviyelerine doğru yükselebilir.

225 dolar düşüş yönünde önemli bir bariyer

Ethereum 238 dolarlık direnç ya da 240 dolar civarında mücadele etmeye devam ederse tekrar düşebilir. İlk destek 230 dolar seviyesine yakın. Ana destek ise şu an 225 dolar civarında.

225 dolarlık desteğin altındaki bir kırılma, gelecek seanslarda 240 doların üzerine çıkma şansını düşürebilir. Bir sonraki destek 218 dolar ve ardından 215 dolar.

Ethereum teknik göstergeler

  • Saatlik MACD: Boğa bölgesinde yavaşça hareket ediyor.
  • Saatlik RSI: Şu anda yükseliş momentumu ile 50 seviyesinin biraz üzerinde.
  • Büyük Destek Seviyesi: 230 dolar
  • Büyük Direnç Seviyesi: 238 dolar

Bu arada popüler bir analist Bitcoin fiyatı ve S&P 500’ün yakında büyük bir yükseliş göreceğine inandığını açıkladı. İlgili haberimizi buradan okuyabilirsiniz.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin