Tron ve Aave fiyat analizi: TRX ve AAVE için teknik görünüm
Tron ve Aave fiyat analizi: TRX ve AAVE için teknik görünüm

18 Aralık Tron ve Synthetix fiyat analizi: TRX ve SNX’te beklenen seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin’in piyasa hakimiyeti, kripto piyasası BTC’nin gösterdiği performansın arkasında yükseldikten sonra son 10 gün içinde hayli dikkat çekti. Yüksek korelasyon sayesinde, altoinlerin çoğu de BTC ile benzer bir kaderi paylaşıyor. Bu haberin yazıldığı sırada bir dereceye kadar düzeltme yapılmasına rağmen, Tron ve Synthetix gibi şirketler haftalık bazda kazanç kaydetmeye devam etti.

Tron (TRX) fiyat analizi

18 Aralık Tron fiyat grafiği
18 Aralık Tron fiyat grafiği

Bir zamanlar CoinMarketCap’in ilk 10’unda düzenli olarak yer alan Tron, şu anda 18. sırada zayıflıyor. TRX, dünyanın en büyük kripto para birimi ile yüksek korelasyonu sayesinde, 10 günlük fiyat düzeltmelerinin ardından listelerde yükseldi. TRX yalnızca geçen hafta %14’ün üzerinde artış gösterdi. Söz konusu artış kripto para birimi için iyi bir zamanda gerçekleşirken, TRX hâlâ eylül ayında görülen seviyelerin çok altında işlem görüyor.

Kripto para anlık direncinin oldukça altında. Bu en son kasım ayının sonlarına doğru önceki yükselişin ardından dokunulan bir seviyeydi.

Bollinger Bantları piyasada bir dereceye kadar oynaklığı korumak için genişliklerini korurken, Göreceli Güç Endeksi, grafiklerde aşırı satım ve aşırı alım bölgeleri arasında aracılık ediyor.

Synthetix (SNX) fiyat analizi

Piyasa değeri açısından en büyük sekizinci DeFi tokeni olan Synthetix, son birkaç ay içinde altüst oldu. SNX, ağustos ayında yeni zirvelere ulaşırken, o zamandan beri performansı bu formu çoğaltmadı. O zamandan beri SNX’in çizelgeleri bir dizi artış ve düzeltme gördü. SNX hafta içinde %22 oranında yükseldi.

Baskı zamanında düzeltmeler yapılmasına rağmen, SNX, baskı anında% 702 YTD getirisi kaydetti ve SNX direnç seviyesine yakın işlem görüyordu.

Parabolik SAR’ın piyasadaki yükselişi vurguladığı gözlemlenirken, Awesome Osilatörü piyasa momentumunda hafif bir artış kaydetti.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin