"Ethereum, Bitcoin'i geçecek" iddiası: Analistler ETH için ne söylüyor?

17 Ekim Ethereum analizi: ETH için bir sonraki seviye ne?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son 22 gün boyunca, Ethereum yalnızca yüzde 5,30’luk bir değişikliğe tanık oldu. Gözlemlenen değişiklik, piyasadaki belirsiz durgunluk döneminin ışığında bile az olarak nitelendiriliyor. Haberin yazıldığı anda Ethereum 178 dolardan işlem görüyor ve son 24 saat içinde yüzde 1,85 büyüme kaydetti. Kısa vadeli bir analiz, yükseliş fazının en yakın ikinci en büyük dijital varlık için kırılabileceğini gösteriyor.

1 saatlik grafik

Saatlik Ethereum grafiği
Saatlik Ethereum grafiği (Kaynak: Trading View)

1 saatlik Ethereum grafiği, 11 Ekim’den bu yana fiyatın 185 ila 172,05 dolar arasında hareket ettiğini gösterdi. Bununla birlikte, haberin yazılma anında grafikte düşen bir kama paterni gözlendi. Düşen işlem hacmi, bu grafiğin geçerliliğini doğruladı ve yükseliş eğilimi olasılığını artırdı.

ETH’nin fiyat hareketi trend çizgilerinde üç “higher low” oluşturdu. 179,13 doların tekrar test edilmesi halinde ETH 185 dolar işaretinin üstüne çıkabilir.

Göreceli Güç Endeksi, yatırımcıların piyasaya geri döndüğünü ve bu düşüşün önümüzdeki birkaç gün için geçerli olacağını belirtti.

4 saatlik grafik

4 saatlik Ethereum grafiği
4 saatlik Ethereum grafiği (Kaynak: Trading View)

Ethereum için 4 saatlik grafik 24 Eylül’de düşüşün ardından başlayan yükselen kanalın başarılı şekilde geçildiğini gösteriyor. Bu dönemde ETH, değerlemesini istikrarlı bir şekilde geri kazandı ancak bir düşüş eğilimi gözlendi. Bu hareket mevcut 4 saatlik grafikte de azalan ticaret hacmiyle doğrulanan mevcut düşen kama düzenine yol açtı. 200 doları geçme şansı zayıf ancak 195,07 dolar, direnç için olası bir hedef oldu.

MACD göstergesi düşüş eğilimine işaret ediyor. Fakat sinyal çizgisi MACD çizgisine oldukça yakın bir seyir izliyor ve bu durum yaklaşmakta olan bir eğilimin tersine döndüğünü gösteriyor.

Sonuç

Yılın son çeyreğine girilirken kripto para birimlerinin çoğu oldukça sessizdi. Ancak yıl sona ermeden önce büyük dalgalanmalar için halen yeterince zaman var. Haberin yazılma anı itibarıyla 178 dolardan işlem gören Ethereum’un nasıl bir yol izleyeceğini hep birlikte göreceğiz.

ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin