featured

17 Aralık Vechain fiyat analizi: Düşüş eğilimi devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği altcoinlerden bir tanesi olan, Vechain fiyat analizinde bugün düşüş görünüyor. VET coin için güncel destek noktası 0,074 dolar seviyesinde iken direnç noktası ise 0,084 dolar seviyesinde.

Vechain fiyat analizine göre bugün düşüş görüldüğü için piyasa ayılar lehine denebilir. Piyasada 9 Kasım tarihinden beri düşüş eğilimi mevcut. Düşüş momentumu, fiyatın 0.083 doların üzerine çıkmasını engelleyebildiğinden, kripto para birimi bir kez daha kayıpla karşı karşıya. Sonuç olarak ise fiyat 0.078 dolara kadar düştü.

VET/USD 1 günlük fiyat tablosu: Fiyat 0.078 dolar seviyesine geriliyor

Bir günlük grafikte Vechain fiyat analizinde düşüş eğilimi teyit edildi. VET/USD paritesi, dünden beri istikrarlı bir şekilde düştükten sonra yazı yazılırken 0.078 dolardan işlem görüyor. Kripto para birimi son 24 saatte yüzde 8,8 oranında değer kaybetti.

Vechain 1 day

Geçtiğimiz hafta ise yüzde 7,4 oranında değer kaybetmişti. İşlem hacmi de yüzde 21,7 oranında azaldı. Piyasa değeri de geçtiğimiz gün yüzde 4,23 oranında azalarak piyasa hakimiyetini yüzde 0,24 ile sınırladı.

Ayrıca, volatilite bir başka düşüş işareti olan üst tarafa doğru oluştu. Bollinger bantlarının üst limiti 0.125 dolar, alt bant değeri ise 0.065 dolar seviyesinde. Bu da kripto para birimi için destek noktasını temsil eder. Göreceli Güç Endeksi (RSI), 32’de düşük satım bölgesine doğru aşağı yönlü hareket ediyor. Gösterge, yatırımcılar varlıklarını satarken yüksek baskı altındaki fiyat fonksiyonunun ipucunu veriyor.

Son gelişmeler ve teknik göstergeler

Dört saatlik grafikte Vechain fiyat analizinde fiyatın son dört saat içinde daha da düşmesiyle düşüş momentumunun güçlendiğine dair işaretler görülüyor. Grafiklere bir düşüş trendi hâkim olsa da, boğalar son işlem seansının sonunda varlıklarını gösterdiler.

Bugün ayılar liderliği geri almayı başardı. Bunun sonucunda ise grafikte oluşan şekillerin tümü kırmızı renkte. Fiyat seviyesi, şu an için 0.082 dolarda duran hareketli ortalama değerinin hâlâ altında.

Volatilite gözle görülür şekilde düşük. Bu da önümüzdeki saatlerde daha fazla toparlanma şansının olabileceği anlamına geliyor. Bollinger bantlarınde ise durum şu şekilde: üst değer şu anda 0.086 dolar seviyesindeyken alt değer ise 0.075 dolar seviyesinde.

Satış baskısı çok büyük olduğundan RSI eğrisi sürekli olarak aşağı hareket ediyor. RSI seviyesi şimdi 42 endeksine düştü. Yani RSI, 4 saatlik grafikte 1 günlük grafiğe göre nispeten daha iyi bir seviyede.

Vechain fiyat analizinde sonuç olarak

Bir günlük ve dört saatlik Vechain fiyat analizlerinden anlaşılacağı üzere fiyat bir kez daha düşüyor. Piyasayada hâkim olan düşüş eğilimi nedeniyle fiyat bugün aşağı yönlü bir hareket izledi. Ayılar son 12 saattir baskın durumda. Eğer ayılar herhangi bir bitkinlik gösterirse önümüzdeki saatlerde yükseliş görünebilir. Ancak satış baskısı devam ederse, VET 0,074 dolar civarındaki destek noktasını tekrar ziyaret edebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin