Chainlink artık eskisi kadar tartışılmıyor -  LINK fiyatı için  olumlu olabilir
Chainlink artık eskisi kadar tartışılmıyor -  LINK fiyatı için  olumlu olabilir

17 Aralık Chainlink ve Cosmos fiyat analizi: LINK ve ATOM için beklenen seviyeler, önemli noktalar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yılın başından bu yana yüzde 679’luk kazanç kaydeden Chainlink, yüzde 28 kazandıran ATOM’u gölgede bırakıyor. Bugünkü altcoin analizimizde LINK ve Cosmos’u konuk ediyoruz.

Chainlink (LINK) fiyat analizi

17 Aralık Chainlink fiyat grafiği
17 Aralık Chainlink fiyat grafiği

Chainlink şu anda Bitcoin ile birlikte artıyor gibi görünüyor. Kripto para, son 32 saatte %13 artış gördü ve Bitcoin yakın zamanda durma belirtisi göstermediğinden daha fazlası yolda olabilir. Link için bu artış, yukarıdaki grafikte gösterildiği gibi üçgen modelin kırılmasıyla da çakışıyor.

İleriye dönük olarak, Chainlink’in düşmesini bekleyebiliriz veya en azından tekniklerinin gösterdiği bu. Grafikten, Link’in RSI göstergesinin aşırı asatış gösterdiğini ve aynı şeyin Stokastik RSI’da da olduğunu görebiliriz. Bu nedenle Chainlink’in 14,9 dolardaki dirençte veya ondan önceki bir seviyede tersine dönmesini beklememiz mantıksız olmayacaktır.

Cosmos (ATOM) fiyat analizi

17 Aralık Cosmos fiyat grafiği
17 Aralık Cosmos fiyat grafiği

Chainlink’in aksine, Atom açık tükenme belirtileri gösteriyor. Şu anda 5,58 dolardan işlem gören Atom, tersine çevrilmeye hazır görünüyor. Bu tersine çevirme fiyatı 5,248 dolara veya belki daha da aşağıya çekebilir.

Bu geri dönüşün nedenleri çok fazla. 5,63 dolar yani 1,618 seviyesinde direnç gösteren trend tabanlı Fibonacci aracıyla başlanabilir. Bu altın oran seviyesi, fiyatın kırılması için son derece zor olabilir.

Buna ek olarak, fiyat ile düşüş eğilimi gösteren RSI göstergesi. Dahası, Stokastik RSI aşırı satım bölgesinde ve düşüş eğilimi için bastırıyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin