Bitcoin SV ve NEM fiyat analizi: BSV ve SEM teknik görünümü
Bitcoin SV ve NEM fiyat analizi: BSV ve SEM teknik görünümü

16 Temmuz Binance Coin (BNB) ve Tron (TRX) fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance Coin ve Tron, muhtemelen Bitcoin’in fiyatındaki düşüş nedeniyle son birkaç saat içinde dikkate değer bir fiyat düşüşü kaydetti. Ancak bu altcoinlerin bazı sıçramalar beklenebilecek güçlü desteklere yaklaştığını unutmamak gerekiyor.

Binance Coin (BNB)

Binance Coin, ayın başından bu yana büyük bir artış kaydetti. Ancak 13 Temmuz itibarıyla BNB’nin fiyatı düşüyor. Bu son geri çekilme fiyatı %13 aşağı çekti.

Bununla birlikte 16,87 dolardaki destek seviyesine düşmesi fiyatı 17,55 dolar veya daha düşük seviyelere çekerek potansiyel bir baş ve omuz modeli oluşturabilir. 17,55 kırılırsa fiyatın 16,98 dolara inme riski var. BTC’nin olası bir çöküşü, Binance Coin için senaryonun kötüleşmesine yol açabilir.

Tron (TRX)

Tron bu haberin yazıldığı sırada 1,16 milyar dolarlık piyasa değeriyle 16. en büyük kripto para birimi konumunda. 24 saatte 380 milyon dolarlık işlem hacmi bildiren TRX son 24 saatte fiyatında %1’lik bir düşüş kaydetti. Ayrıca RSI göstergesi aşırı satım bölgesine doğru gidiyor.

TRX için bir sonraki destek, fiyattan %3,32 oranındaki bir düşüşe tekabül eden 0,0162 dolar. Tron, son Twitter olayındaki hacker’ları bildirecek veya buna yardımcı olacak bir kişiye 1 milyon dolarlık bir ödül vereceğini açıkladı.

Bu arada bir analist Bitcoin fiyatının yakında düşeceği görüşünde. Detaylar için haberimizi ziyaret edin.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin